БИА је највећи непријатељ Србије, морају бити похапшени и расформирани !

1

Милан Думановић, бивши оперативац Управе криминалистичке полиције, испричао је у уживо програму Хелм Каста каква је веза Српске напредне странке са Кавачким Кланом, зашто је Вучић одлучио да се обрачуна са њима и о новом криминалном клану ком напредњаци желе да предају тржиште наркотика у Србији.

Думановић је рекао да је Дијана Хркаловић била директно одговорна Андреју Вучићу брату председника Србије али да је дошло до сукоба и да је она зато смењена.
Као најодговорније за дивљање мафије на улицам Србије Думановић сматра Безбедносно информативну агенцију. Он тражи да се БИА расформира објашњавајући да велики део њених припадника треба да буде процесуиран, а да досије БИА буду објављени.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Хелмкаст

1 Коментар

  1. Врх удбаши се „хвале“ да су „константа“ а политичари пролазни што је истина и лако уочљиво јер се сви политичари понашају по истом удбом наметнутом шаблону с тим да претходну корумпирану гарнитуру не само да не смеју привести правди него и на мала врата вратити у политику. ( „микс“ СНС, СПС, ДС, ДОС … )
    Значи ко носи одговорност? и ко треба да одговара за стање у Србији?, па прво они а онда тужиоци и судије преко којих пресуђују или уопште и не суде као слепци на правду и правичност, па политичари и њихови рођаци међу којима се регрутују назови „газде“ привилеговани од „закона“ изузети криминалци преко којих се спроводи државни криминал.
    Да се подсетимо пљачкашки приватизација, пљачки робних резерви, пљачки банака, Јавних Предузећа, Рудника, пљачки развојних фондова, наплатних рампи, јавних радова, пљачки задуженог новца из буџета преко лажифирми, „консалтинга“, „маркетинга“ … одавде до бескраја на 1 000 000 и 1 начин и све то пљачкано је изношено преко границе окупатору на деобни %
    Док не буде „пуч“ међу њима и неко нормалан не каже „јебо нас посао који радимо смучило ми се, ово не води никуда – деценијама, вековима само красти, варати, лагати, сплеткарити, убијати … саме себе, па то води у пропаст, белу кугу, беду свакојаку уништењу народа и државе“
    а за то време ћабланска привилегована пред законом криминална, неписмена, бахата „елита“ без животног и радног искуства која ради на коруптивни % све богатија али и болеснија, морбиднија, луђа, перверзнија, отуђенија од народа, разума, Бога, правде, првичности, људскости …

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.