ЛУКАШЕНКО УПОЗОРИО ПУТИНА: Код нас су покушали блицкриг, Русију ће дуго љуљати! Буди спреман!

0
пригожина

Лукашенко и Путин (Фото: РИА)

Председник Белорусије Александар Лукашенко упоредио је `обојене протесте` у својој земљи са илегалним скуповима подршке љубицу америчких и немачких тајних служби Алексеју Наваљном прошлог викенда у Русији.

Прво је нагласио да су у Белорусији прошлог лета покушали да изведу блиц-криг, а да ће Русију „дуго љуљати и расклимавати“.

„Главна разлика између наше ситуације и овога у Русији у томе је што су у августу 2020-те одмах покушали да сруше владу или да бар покажу да је влада пала и да у земљу уведу НАТО трупе. У Русији ће све дуго пумпати. Одлично схватају да је немогуће извести блиц-криг у Русији“.




Поводом „истраге“ Наваљног о „Путиновом дворцу“ у Геленџику рекао је:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Све те `истраге`тог бегунца и немачког протесташа враћеног у Русију – само су почетак. Само, ако неко одлучи да се бори против власти, против шефа државе, да се бори против корупције – сам мора бити кристално чист. Наваљном је суђено, а данас је борац против корупције“.

– Друго, замало је `отрован`, па пуштен у Немачку. Наводно је желео да се тамо лечи, а у у несвесном стању је двосатни филм. Шта зар мисли да то људи (у Русији) не разумеју? На Западу не опраштају Путину што је зауставио ратове у Русији и што је утегао Русију. То му не опраштају ни Американци, ни ЕУ, ни домаћи либерали. Зато треба да буде спреман“ – поручио је Лукашенко руском лидеру.

[table id=1 /]



Факти

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *