БИА и полиција хапсиле целе ноћи; У току претреси , медији објављују имена ухапшених!

0

(Фото: Depositphotos/ Chalabala)

Београд — У заједничкој акцији Тужилаштва за организовани криминал, организационих јединица МУП-а и БИА, током ноћи ухапшено 16 особа.

Сви се сумњиче за удруживање ради извршавања кривичних дела, отмица и тешко убиство, изјавио је јутрос тужилац за организовани криминал Младен Ненадић. Kако је навео, у току су претреси на око 30 локација, пренели су РТС и Танјуг.

“Након вишемесечног заједничког рада, Тужилаштва за организовани криминал, више организационих једницица МУП и БИА, у току ноћи и данас реализована је заједничка акција усмерена на очување безбедности Републике Србије и расветљавање најтежих кривичних дела против живота и тела , са елементима организованог криминала”, навео је Ненадић.




Задржана лица, како је нагласио, након истека рока задржавања биће спроведена тужиоцу за орзанизовани криминал са кривичном пријавом због основне сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, отмица и тешко убиство.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

О детаљима поступка јавност ће бити благовремено обавештена, поручио је Ненадић.

Медији почели да објављују имена ухапшених

Након саопштења да су током ноћи МУП и БИА ухапсили 16 особа због организованог криминала било је јасно да се ради о “крупним зверкама”.




Из изјаве тужиоца за организовани криминал Младена Ненадића није се могло сазнати о којим осумњиченима је реч, осим да су хапшења резултат вишемесечног заједничког рада Тужилаштва за организовани криминал, више организационих једницица МУП и БИА.

Међутим, оног момента када је саопштено да је ухапшено 16 особа које се терете за најтежа кривична дела кренула су нагађања у медијима ко је на списку приведених.

Прочитајте још:  Враћена спомен-плоча српским војницима у Приштини

“Блиц” је сазнао да су међу њима Вељко Беливук, звани Веља Невоља, и Марко Миљковић, који су недавно приведени, па пуштени на аеродрому у Београду. Наводно је, према изјавама црногорских служби, била планирана и њихова ликвидација у Подгорици.

Беливук и Миљковић се терете за убиства и најтежа кривична дела, а хапшење се догодило у њиховој кући.

[table id=1 /]



Медији

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *