БИЉKА KОЈА ПРИВЛАЧИ БОГАТСТВО, А ИМА ЈЕ У СВАKОЈ ЦВЕЋАРИ: Најважније је где вам стоји у стану, два места избегавајте!

0

Баш као што фенг шуи има своја правила када су у питању привлачење новца и богатства, среће или љубави, исто важи и за индијско веровање васту.

У питању је индијска вештина уређивања дома за привлачење добре енергије, а једна биљка доступна и код нас је кључна ако желите новац!

Васту ову биљку назива „биљка новца“, док је у нашим цвећарама или расадницима можете наћи под именом „ђавољи бршљен“ или „златна пузавица“. У питању је једноставна биљка која се лако одржава и гаји код куће, и требало би да буде постављена у северни или источни део стана или куће.
Биљку новца можете држати и у спаваћој соби, што је приличан изузетак јер васту иначе налаже да биљке не би смеле да се налазе у тој просторији. Само водите рачуна да није одмах уз узглавље или крај кревета, требало би да се налази негде бочно од њега.

Важно је да знате да је ђавољи бршљен штетан по здравље ако се унесе у организам, па га ипак избегавајте ако имате децу или кућне љубимце који могу да га дохвате.

Биљке пузавице не би требало држати у близини улаза у стан, већ само у башти. Ако немате башту, немојте их узгајати. Било шта што спутава или „везује“ енергију напретка не би требало да стоји близу улаза.

Индијско васту веровање налаже да суве листове или биљке одмах уклоните, баш као и кинески фенг шуи. Високе биљке не препоручују се у северном и источном делу стана, већ само ниже, а у башти би требало да остану биљке које дају плодове, као што су мале воћке и слично.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Мондо

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.