Шта Срби морају да ураде да би опстали Шести део: Осам година до српског препорода

0
Шта Срби морају да ураде да би опстали

Одговор на најтеже српско питање гласи: 8 година. У последњих неколико година сам безброј пута чуо питања: за кога да гласам, како да покренемо економију, како да препородимо Србију… И после много година размишљања и анализирања сам дошао до решења.

На питање “за кога да гласам”, одговор гласи: гласај за ону странку која се залаже да се рад у државној служби ограничи на 8 година током животног века за највећи број занимања.

На питање како да покренемо економију, одговор гласи: економију ћемо да покренемо тако што ћемо већини који раде у државним институцијама да ограничимо службу на 8 година. Србија има довољно паметних, способних и вредних који би лако покренули економију, само да нема државне администрације која се бори за голи опстанак и по цену да буде уништен свако ко покуша да нешто побољша. Државна администрација је ту да отежава посао свима, а не да олакшава.
А требало би да је супротно. Понекад се то ради из незнања, али врло често из зле намере, због себичности. Уклањањем оних који имају политички монопол и одржавају овај антисистем се стварају услови за покретање економије. И та економија више неби зависила од појединаца, него од система. Таква економија би била незаустављива.
Наставак и комплетну аудио књигу можете да послушате на следећој вези:

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.