Родитељи, опрез! Трансвестити „блиставе маме“ крстаре интернетом

0

(Фото: http://afmedia.ru/)

Родитељи широм света губе емоционално али и реално старатељство над својом децом због „блиставих мама“, које тврде да знају шта је најбоље за њихову децу. “Ти, мама, једноставно то не знаш”.

У недавној прошлости, ЛГБТ активисти су правили завере да би нападали људе који имају конзервативна политичка гледишта, тзв. „шљокичастим бомбама“ (“glitter bombs“). Идеја је била бацити „шљокице” на некога за кога се сматра да 1000% не подржава ЛГБТ агенду, док би неки саучесник снимио догађај, како би колеге, ЛГБТ активисти, могли виртуелно да величају починиоца на друштвеним мрежама. На том истом скупу је хомосексуалац пришао његовој жени која је имала најмлађу ћерку у колицима и претећи рекао: „Одгаја ли мама доброг малог расисту?“

На жалост, ЛГБТ активисти су сада напредовали далеко од незрелог – просто у подлост. Многи од њих се сада баве поквареним, подлим понашањем како би намамили децу на трансродни начин живота, активно их подстичући да напусте породице и придруже се „блиставој породици“.

Интернет је препун трансвестита – „блиставих мама“ и прича о томе како праве пустош над децом и породицама. То су мушкарци који су одлучили да живе као да су жене. Многи су постали радикални у трансродној идеологији и постали зли према људима који доводе у питање учење да је неко заиста „заробљен у погрешном телу“.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Рејчел” МекКинон је једна од таквих „блиставих мама“. Рођен у Канади, вероватно по имену Рис, одлучио је да „промени пол“ у 29. години након што је на факултету проучио „филозофију лажи“ и „родне студије“, а затим и докторирао. МеКинон се преселио у Сједињене Државе да би постао професор на колеџу у Јужној Каролини и бавио се бициклизмом, такмичивши се против жена. Уз предност мушког тела – са повећаном брзином и снагом, повећаном мишићном масом, повећаним капацитетом срца и плућа, са више црвених крвних зрнаца итд. – брзо је успео да издоминира у женском бициклизму. Заправо, МеКинон је постао први такозвани трансродни светски шампион у бициклизму, поставивши светски рекорд у својој Мастерс класи. Победа МеКинона изазвала је бројне критике, укључујући истакнуту ЛГБТ активисткињу и бившу тениску шампионку Мартину Навратилову, да није фер да мушкарац може да се такмичи против жена. МеКинон је оштро презрео Навратилову и све критичаре. Ишао је тако далеко да је изразио своју задовољство када је млада жена која се противила родној идеологији умрла од рака. Из непознатог разлога, МеКинон сада инсистира на томе да га зову „Вероника Ајви“.

Прочитајте још:  Делује као таблетa: Свежи босиљак ублажава болове у зглобовима

Имајући то на уму, можете да схватите колико је узнемирујуће то што се МеКинон на Интернету представља као особа пуна љубави и подршке, „блистава мама“ која подстиче збуњену децу да напусте породице, ако им није пружена апсолутна подршка када изјаве да су „трансродни“ и рођени у погрешном телу. „Желим да знате“, рекао је МеКинон на мрежи, „да је у реду отићи од родитеља који вас не подржавају или не поштују или су чак насилни. И желим да вам дам наду да можете пронаћи оно што називамо вашом шљокичастом породицом. Твоја квир породица. Ми смо ту. А односи које стварамо у нашим блиставим породицама су једнако стварни, исто толико значајни као и наше породице у којима смо рођени. “




„Рејчел“ МекКинон (или „Вероника Ајви“, како сада тврди) није једини трол „блиставих мама“ на Интернету, далеко од тога. „Манро“ Бергдорф је још један, и то из Велике Британије. Он је човек који се декларише као „транс жена“ и стекао је репутацију као први модел – трансвестит – за велику козметичку компанију у Великој Британији – L’Oréal. Бергдорф, који има преко 650 000 пратилаца на друштвеним мрежама, позвао је сву „трансродну” децу да му пошаљу приватну поруку на Инстаграму, обећавајући „да ће се потрудити да вам пружи помоћ коју заслужујете. Заслужујеш да будеш срећан.”

Основна организација која покрива трансродна питања, transgenderabuse.org, извештава да „родитељи широм света губе емоционално и реално старатељство због„ блиставих мама које … знају шта је најбоље за ваше дете, а ти, мама, једноставно то не знаш.“

Прочитајте још:  Владика Николај Велимировић: Разочарањима Бог васпитава људе!

У наставку овог чланка испитаћемо још неке карактеристике ове појаве која доживљава експлозију на Интернету, укључујући штету коју чине породицама, као ко су моћни савезници које су привукли ка својим интересима у свету културе и политике…

[table id=1 /]



Извор: https://www.ifamnews.com/sr/

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *