Ексклузивно: анализа која раскринкава све аспекте садашње сатанистичке завере

0
(Фото: printscreen)

Владислава Романова, центар за црквено-државне односе „Берег Рус“

Крај енигме – коорна вирус и закључавање у служби „великог ресета“ и поробљавања света

ОДУЗЕЋЕ НАМ ИМОВИНУ И ДАТИ ЈЕ НЕЗВАНИМ ОБОЈЕНИМ ГОСТИМА, МАЊИНАМА, ПРОПАЛИЦАМА, ПЕРВЕРЗЊАЦИМА И НАРКОМАНИМА

Светске силе зла и помажуће им издајице у лику маскираних политичара, посланика, министара, премијера, бизнисмена и званичника, журно граде царство Сатане на земљи.
Многи информативни канали објавили су да су глобалисти скинули маске и објавили зашто им је потребан вирус и закључавање. За „велико ресетовање“ и поробљавање света. То је изјавио креатор Давоског економског форума Клаус Шваб, износећи у својој новој књизи програм утицајне и пребогате групе светских злочинаца који следе Хитлеров пут. Ово је група и компанија Ротшилд-Рокфелер-Виндзор. Суштина њиховог „ресетовања“ је уништавање старог света до темеља и изградња њиховог новог „пакленог раја“ на антихришћанским принципима, скривајући се за сада иза „науке“ – космичким и антихришћанским доктрина о земљиној биосфери и пореклу човека од мајмуна.

Ако говоримо о компонентама „научне“ доктрине која је основна за „ресетовање“, онда она укључује не само енглеске теорије о пореклу човека од животиња, већ и идеју о еволуцији планете и живих бића, о наступању „нове ере“ повезане са бесмртношћу човека на земљи и његових нових суперсила кроз технологију, о еугеники као средству на путу ка просперитету читаве планете.

Богати учесници Давоског форума и политичари, коју ту допутују, власник станице Клаус Шваб и његови пријатељи Ротшилди, који су започели „ресетовање“, наговештавају и истичу страдање планете од пренасељености људима, за које се „сигурно“ зна да „потичу од мајмуна“, о недостатку „одрживог развоја“ планете због њих. Сви чланови форума, као завереници и секташи, уверени су да ће бити спашени на умирућој земљи и да ће бити међу бесмртном „златном милијардом“ (или пола милијарде). Да бисте постали један од „изабраних“, треба да постанете учесник злочина миленијума и завере „великог ресетовања“ – да бисте уништили преосталих 6-7 милијарди становника планете “, „пореклом од мајмуна“. Форум у Давосу већ дуго подсећа на скуп за координацију велике организоване криминалне групе.
Крвави планови о окупацији земље са милијардом дигитализованих послушних робова који су заробљени, а уништавање шест милијарди других затвореника – како се не би узалуд хранили – прекривени су лукавим и лепим сликама о страдању природе и планете и потреби да јој се помогне.

А многи људи долазе у искушење и верују у басне Рокфелера-Ротшилда и Виндзора, па чак и једном годишње искључе струју у својим домовима у име „спасавања земље“. Штавише, мора се рећи да се једном годишње у ове сврхе искључује струја чак и у московском Кремљу. Претече антихриста – Наполеон и Хитлер, пре него што их је Христос победио руским оружјем и снажном вером православних хришћана, обећавали су све и свакога и чак су били популарни на многим местима, нарочито Хитлер је уживао у успеху код многих представника енглеске елите крајем 1930-их година. А тада је готово читав свет застењао и зајецао под њиховим чизмама, а само је Русија снагом Христовом и крвљу своје деце савладала две страшне претече непријатеља.

Сада је Антихристов тим, који се састоји од старијих, супербогатих, супер-злочинаца и супер-верника, који укључује представнике такозваног „Комитета 300“, укључујући атавистичке чланове британске краљевске породице, најавио две новости – стварање Савета за инклузивни капитализам и придруживање Савету и, сходно томе, тиму антихриста и римског папе (истанбулски Вартоломеј већ деценијама отворено игра у тиму).

Питање је: шта је заправо „инклузивни капитализам“? Генерално, руски читалац повезује инклузивизам са технологијама прилагођавања животу особа са ограниченим физичким и интелектуалним могућностима, тј. особе са инвалидитетом. Концепт „инклузивне педагогије“ надалеко је познат по раду са „посебном децом“; фестивали „инклузивног плеса“ у инвалидским колицима и други постали су модерни. Употреба овог израза за систем изградње привреде, тј. економија, врло чудна, јер таква економија вероватно неће бити успешна. Али у разумевању антихристове екипе, то би требало да буде успешно само за њих у њиховој антихристовој економији.

Генерално, увођење инклузивног система Ротшилда дуго се примећује у социјалној, верској и културној сфери. Али овде су отворено објавили да циљају на туђу добит, приватно власништво и државе које они нису створили. То укључује, између осталог, опште усвајање нових правила за пословање. Ова правила имају за циљ уништавање пословања као таквог, са изузетком оних који су у Антихристовом тиму и који су се припремали за „ресетовање“.

Али хајде да поразговарамо о мало познатим аспектима „инклузивног капитализма“.

Програм Антихристовог тима поново актуелизује старе пароле Велике француско-масонске револуције „Слобода, једнакост и братство!“ И братство и једнакост сада треба да се остварују у бизнису – да бисте делили имовину са онима који уопште нису ваша браћа и били једнаки њиховом нивоу благостања. А ко су та „браћа“? Изгледа, придошли обојени гости, мањине, пропалице, перверзњаци и наркомани.
У мају се руковосдство Facebook, које се значајно обогатио захваљујући „локдаунима“, обавезала да ће подржати мала предузећа мањина са 20 милиона долара (што су центи у поређењу са њиховим приходом). Највеће корпорације на свету, од Amazon до Pokemon, обезбеђивале су новац за трошкове покрета BLM.

Новинари су ово понашање схватили као „левичарски“ програм и реторику. Новинар руског издања пише: „Левичарска реторика, борба за права понижених и потлачених – све ово упада у цинизам када се чује из уста доларских милијардера“ (https://vz.ru/world/2020/12/8/1074646.html. Никифорова В. Амерички милијардери ставили су црнце и хомосексуалце у апсурдан положај).

По нашем мишљењу, ово није потпуно тачно: ово је реторика новог „инклузивног капитализма“, речима усмереним на симболичку „једнакост“, али у стварности анулирањем целокупне светске економије, светске културе и научних технологија на ниво стања земаља трећег света.

Иако је светским завереницима и учесницима тајне безакоња несумњиво потребна левичарска реторика, програм Антихриста и његовог окружења, који не верују у вечни живот, мора да садржи лукаве појмове „једнакост“ и „правда“. И довести до отелотворења левичарских / масонских идеја о укидању приватне својине, породице и државе.

У програму Антихристовог тима постоје планови да се све ово постигне, а ми видимо како се то подло и тајно реализује. Наивно је мислити да су модерни леви покрети независни, а давно их милијардери хране и одгајају у правом смеру уз обавезно заговарање „одрживог развоја“, мањинских права, побачаја и еугенике. Превише је генеричких сличности у програмима социјалиста и глобалистичких капиталиста.

Веома „инклузивне“ квоте наметнуте на Западу свуда и за посао и за културу лако се објашњавају масонеријом Антихристовог тима. Заиста, присуство представника свих религија и свих националности добродошло је у масонским ложама, а полемика о политичким и верским питањима је строго забрањена. Британски краљевски суд, дуго познат по трговини дрогом у сврху „одрживог развоја планете“, чак је представио и црнку „по квоти“, удавши је за принца Харија.

Још „инклузивније квоте“ за капитализам повезане су са еволуционим ставовима / заблудама злогласног тима. Генерално, много тога што тврде често подсећа на делиријум неписмених или полуобразованих људи који тврде да знају да рачунају на општу некомпетентност и на чињеницу да су светски медији и светске владе у њиховим рукама.

Од краја 19. века (а посебно у англосаксонском свету) у либералној етнографији озбиљно се шире лажни ставови да велике културе и развијени народи не дозвољавају малим народима и етничким групама да се еволуционо и културно развијају. Зато је данас дошао „час обрачуна“. Црни Американци су изненада добили прилику да надокнаде еволутивне празнине и „еволуирају“ пљачкајући богате беле.

Иначе, из истог разлога, Европа је деценијама била преплављена муслиманима, објавивши књигу „Оријентализам“ Едварда Саида о европском поробљавању исламског Истока, која све објашњава и ствара комплекс кривице у Европи. Муслимани доведени на Запад 1970-их, према пројектима Антихристовог тима, требало је да се освете еволуцијом заузевши Париз, културне и хришћанске престонице Европе и њене земље.
Али, Русија је прва платила свој православни „ексклузивизам“. У Лондону су написане читаве монографије о искуству бољшевика (књиге Вере Тољц) који су, уз помоћ бивших царских етнографа-либерала-масона, хитно креирали локалну историју (понекад лажну и преувеличану), одустали од писања (укључујући абецеду на ћириличној основи), књижевности и државности многим етничким групама бившег Руског царства. Оправдавајући се да су они еволуционо били потиснути старим нацијама – неко Русима, неко Грузинима, а неко Јерменима, Труцима или Персијанцима.

Сада се цинични злочинци-милијардери, за разлику од бољшевика, нису ни потрудили да створе нешто за аутсајдере црног америчког или исламског Магреба, брину о њиховој независној култури, већ су једноставно и дрско доносили законе о масовној миграцији под маском економских потреба у свим Европске земље државе. Сада су стране гомиле уведене у куће бивших „еволуционих поробљивача“, дајући „шансу“ на овај начин да „еволуирају“ еволуционо кроз пљачку.

Ово је „инклузивни капитализам“, који изједначава културне и развијене земље до дна. „Слобода, једнакост и братство“ постижу се рушењем земаља првог света и довођењем свих на заједнички ниво трећег света. Маса миграната, користећи позив антихристовог тима из Давоса, мора свуда да донесе свој трећи свет, уништавајући све „ексклузивно“ – сва културна достигнућа.

У будућности се може претпоставити да ће састав свих људских заједница бити присиљен да укључује не само мањине у људском облику, већ и животиње, будући да, према полуписменим дарвинистима, човечанство има „поробљене“ животиње (на пример , суперинтелигентни коњи), такође им нису дали еволутивни развој. Према томе, можемо рећи да је „инклузивни капитализам“ једнак „нулирању“, изједначавајући се са „дном“.

Даље, у таквом инклузивном карактеру, културна сфера се такође чисти. Није неопходно да поједини људи досегну до највишег нивоа духа, да у њима развијају све најбоље, потребно је, напротив, све спустити на ниво дна.

Садашње стање културе то показује. Квоте мањина већ су дуго уграђене у културне организације које финансира влада широм света. Недавно је водеће америчко филхармонијско друштво захтевало укидање „слепих аудиција“ приликом запошљавања музичара. Током „слепих аудиција“ боја коже извођача није била видљива, а комисија се руководила само његовом вештином. Будући да се број црначких музичара није много повећао, сада је наложено да се укину „слепе аудиције“ и да се музичари воде у Филхармонију искључиво због њихове тамне боје коже и искључиво на основу квота.

У читавом толерантном и инклузивном свету најбоља уметничка дела клеветају се у чланцима, јефтиним књигама, емисијама и избацују из државних музеја, позоришта, опера, са телевизије, наводно због њихове неусклађености са „инклузивним вредностима“, али заправо на основа да се не држе до нивоа „дна“, подсећају човека да тим Антихриста то мрзи, да је особа духовно биће и круна стварања и да може, ако жели, достићи невероватне висине Бого – подобија. Слушалац Баха и светских бриљантних композитора, поштовалац Достојевског никада неће поверовати да су ову музику, књижевност и слику створили рођаци мајмуна.

Сада се на брзину и ужурбано уводи неспорна дистанца и дигитално образовање деце (ако се то може назвати образовањем). Не толико да свима пружимо једнаке могућности, колико да уништимо све талентоване, надарене, ексклузивне и изједначимо све до нивоа дна и гета. Стога испити морају бити отказани, у шта нас уверава Греф, слуга Антихристовог тима. Будите једнаки, децо, на дну, јер ви нисте круна Божјег Стварања (ваши очеви су се одавно одрекли Бога и не кају се), већ део животињског света! Па назад у стање мајмуна и још горе – у страсти, пороке, инстинкте!
Одбацивање ексклузивности је одбацивање самог хришћанског схватања човека. Он више није „ексклузивна“ круна Стварања. Он је обичан производ еволуције биосфере, потомак Дарвинових мајмуна. Безумни тим Антихриста сања о обрнутој еволуцији – назад до животиња. И изводи еволутивни експеримент на нашој деци.

Ако је за светску заједницу „инклузивни капитализам“ са свим својим обманама ужасно изненађење и шок, православни су још од 1940-тих упознати са „инклузивним“ пројектом у верској сфери. Ово је добро познати „инклузивни“ масонско-протестантски „Светски савет цркава“ (ССЦ) и читав покрет екуменизма.

Можда је главна карактеристика активности ССЦ-а и екумениста неверовање у вечни живот, концентрација на земаљско постојање и његове долазеће и одлазеће проблеме. Организација ССЦ већ дуго укључује све јеретике, секташе и верске аутсајдере „инклузивно“ у своје чланство, не остављајући никога по страни. Екуменизам одавно оличава принципе забране искључивости, висине и сложености и подстиче инклузивне тежње ка вредностима „дна“ (у верском аспекту). На срамоту јерархије Руске Православне Цркве, ми смо још увек из неког разлога, хранимо екуменски покрет и сарађујемо са тимом Антихриста у његовом пакленом делу.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „Русский Вестник“

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.