“Бакљаши СНС су део екипе Веље Невоље” (ВИДЕО)

0

Хапшење на стадиону Партизана (Фото: принтскрин)

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, изјавила је данас, на конференцији за медије одржаној у Панчеву, да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

“Ово је човек који се зове Владимир Грек, он је међу ухапшенима заједно са Вељком Беливуком због оптужбе за убиство. У питању је човек који је снимљен 28. априла 2020. године како испред седишта СНС у Панчеву добија директиву да отпочне срамне бакљаде против опозиције и Драгана Ђиласа”, рекла је Тепић, показујући фотографију лица за које тврди да је поменути Владимир Грек.



“Овај човек је очигледно био добар, фини момак, за кога је СНС у Панчеву проценила да је талентован и способан за одржавање хигијене и чистоће у граду и запослила га у ЈКП ‘Хигијена’. У априлу 2019. године, Владимир Грек, сарадник Вељка Беливука, добија директиву да отпочне бакљаде. У поменутом јавном предузећу га је запослио Александар Стевановић, садашњи градоначелник Панчева, а тада директор ЈКП ‘Хигијена’. Пошто се очигледно добро показао у бакљадама, Грек је у децембру 2020. добио посао за стално. Дакле, пре два месеца стално запослење од СНС, а пре пет дана робија”, рекла је она, додајући да је током свечаног отварања стадиона у Новом Пазару, на којем је присуствовао председник Србије Александар Вучић, обезбеђење организовала екипа Вељка Беливука.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“У питању су људи који су претходно били на инаугурацији Александра Вучића, тада су давили новинаре. Могу Вучић и његове галамџије да вриште до миле воље, докази су евидентни”, рекла је она.

Прочитајте још:  Тражите посао? Сајам послова први пут у онлајн формату

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *