ДРАМАТИЧНА НОЋ У ВАЉЕВУ: Две фабрике изгореле, ватрогасне екипе и даље дежурају (Видео)

0

Фото: Принтскрин

ВЕЛИКИ пожар који је у среду око 22,30 часова букнуо у производној хали предузећа за производњу намештаја “Самеди” у индустријској зони у Ваљеву, бројне ватрогасне екипе успеле су тек у четвртак у рано јутро да локализују.

Ватрогасци тренутно гасе пожар у унутрашњости производних хала и дежурају да се пламен евентуално не прошири на друге делове индустријске зоне. У пожару, срећом, није било повређених.



У пожару, сазнајемо, није било повређених, иако су у тренутку његовог избијања у производној хали фирме “Самеди” били радници друге смене, али су одмах евакуисани.

– С обзиром на врсту производње, у халама је било много дрвета, лакова, боја, сировина за израду намештаја, што је узроковало да се пламен веома брзо прошири по објектима – каже извор близак истрази.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Најважније је да није било повређених, а ватрогасци су се читаве ноћи борили да се пламен не прошири на остале делове индустријске зоне, што је била реална могућност и опасност.

[table id=1 /]



Б. Пузовић / Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *