НОВА ЈЕЗИВА ОТКРИЋА У ИСТРАЗИ ЗЛОЧИНА ПОХАПШЕНИХ МАФИЈАША! Вељин клан касапио људе и на стадиону?!

0
Хапшење на стадиону Партизана (Фото: МУП)

Полиција је у специјалном бункеру на стадиону ФК Партизан, који је користио Вељко Беливук (35) са својим кланом, пронашла трагове прскања крви, али и фрагменте костију, пише Информер!

То упућује на сумњу да су мафијаши брутално мучили и касапили своје жртве, а неке од њих можда и убили управо на стадиону ЈНА!?!

Улаз у специјални бункер, како нам је објаснио извор из истраге, налази се у башти ресторана на стадиону Партизана.

Кључеве бункера имали су само Беливук и његови најближи сарадници.

– Приликом претреса тих просторија пронађена су паковања барута, бибер спрејови, кључеви полицијских лисица, бројачи новчаница, као и најмодернији ометачи сигнала мобилне телефоније. Међутим, оно што је посебно изненадило инспекторе је проналазак четири потпуно нова гумена чекића, као и комади гардеробе, на којима су откривени трагови крви. Такође, форензичком анализом на зидовима су пронађени и трагови прскања крви, као и фрагменти, ситни делови људских костију! – открива саговорник.

Према његовим речима, све указује да су Веља Невоља, Марко Миљковић и остали чланови клана и службене просторије Партизана користили за монструозно мучење и касапљење жртава, пише Информер.
– Претпоставља се да су им гумени чекићи служили за мучење жртава. Према ономе што смо до сада сазнали о деловању клана, после сваке ‘употребе’ чекић би се бацио и спаљивао, па би се за следећу жртву користио нови… Осим чекића, у бункеру су нађене и телескопске палице, као и неколико ножева. Све то је послато на детаљну анализу – казао је саговорник.

Поред овог оруђа за пребијање и сакаћење, открива наш извор, у бункеру је нађено и 18 компакт-дискова са назначеним датумима, именима и различитим адресама. Вероватно се ради о снимцима са надзорних камера са објеката које је Вељин клан осматрао. На једном ЦД-у написано је и име убијеног припадника ‘кавачког клана’ Даворина Балтића!

Полиција, како се сазнаје, има чврсте доказе да је клан Веље Невоље убио најмање тројицу у штек кући и у Ритопеку. Међутим, у последњих годину и по дана нестало је више од десет људи за које постоје озбиљне индиције да су отети, а вероватно и убијени по налогу Беливука.

– Прегледом снимака видео-надзора са Вељиног бункера на стадиону утврђено је да су двојица мушкараца са списка несталих доведена у те просторије, а никад више нису изашли одатле! Ту двојицу су највероватније мучили и убили у бункеру, а затим су њихова тела раскомадана и у торбама однета на тајну локацију. У интересу истраге, за сада не можемо открити имена тих жртава – напомиње извор.

Рат кланова

Подсетимо, полиција је у сарадњи са БИА, после вишемесечног праћења, 4. фебруара ухапсила Вељка Беливука, вођу Партизанове навијачке групе ‘Принципи’, затим Вељину ‘десну руку’ Марка Миљковића Марета (29) и још 20 њихових најближих сарадника. Беливук и његова банда терете се, за сада, за три убиства, изнуде, рекетирање и препродају дроге.
Безбедносне службе сматрају Беливука за главног човека злогласног црногорског ‘кавачког клана’ у Србији, који је познат по убиствима и растурању великих количина дроге. Сумња се и да је Беливук учествовао у више мафијашких ликвидација припадника „шкаљарског клана“, који је у седмогодишњем крвавом рату са ‘кавчанима’.

Организовао освету за убиство Балтића?!

Даворин Балтић (40), високопозиционирани припадник ‘кавачког клана’, убијен је 1. јануара 2018. у гаражи на Врачару у Београду. За Балтићеву ликвидацију био је осумњичен Ужичанин Дамир Хаџић, најближи сарадник Игора Дедовића, који је био означен као један од вођа ‘шкаљарског клана’. Хаџић и Дедовић су, заједно са Стеваном Стаматовићем, у међувремену убијени у ресторану у Атини 19. јануара 2020.

У ликвидацији ‘шкаљараца’ је, по свему судећи, учествовао и клан Вељка Беливука, јер је у његовом бункеру на Партизановом стадиону пронађен снимак Балтићевог убиства, као и све информације о овом злочину којима је располагала и наша полиција. Беливук је највероватније, по налогу ‘кавачког клана’, добио ове податке на диску од неког из МУП-а и све то је искористио да што пре открије Балтићеве убице како би потом организовао освету.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Информер

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.