Амерички истраживач: НЛО из Розвела је од материјала који је читав квантни скок изнад онога што је данас познато

0

Амерички Пентагон је признао да је пронашао остатке НЛО-а и спроводио тестове на тим футуристичким материјалима.
То тврди амерички истраживач Тони Брагаља, који вец́ дужи низ година истражује НЛО феномене и који је до сада био споменут у неколико књига на ту тему, али и у страним медијима.

Он тврди да су документи које је Пентагон ставио на располагање према америчкој Уредби о слободном приступу (ФОИА) заправо повезани са металним комадима пронађеним на месту пада НЛО-а у Розвелу давне 1947. године.

Према истим документима, којима је Брагаља приступио тек након више од три године јер је америчком Министарству одбране поднео захтев за слободан приступ информацијама 2017. године, стручњак за НЛО тврди да је реч о материјалима који су читав квантни скок изнад онога што је данас познато.

На својој веб страници Брагаља је такође делио везе до свих одговора које је добио од америчке Војнообавештајне агенције (ДИА).

У писму од 8. јануара ове године добио је само делимични одговор на захтев за приступ свим информацијама о резултатима НЗП (неидентификовани ваздушни феномен или званични назив који америчка влада користи за НЛО) материјала компаније Бигелов Аероспаце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Брагаља тврди, према документима којима је добио приступ, да ови материјали могу поседовати моц́ да друге ствари чине невидљивим, “компримују” електромагнетну енергију, па чак и успоравају брзину светлости.

Даље, на својој веб страници пише да су ови материјали предати компанији која ради за војску на анализу и складиштење у “специјализованим објектима”.

Невероватно, неке информације објављене у овим документима говоре о материјалу с могуц́ношц́у врац́ања облика у првобитно стање, баш као и остаци такозваног меморијског метала пронађени у паду НЛО-а у Розвелу 1947. године, тврди Брагаља.

Прочитајте још:  Мистерија стара скоро пола века: Погрешно слово на гробу, заташкавање узрока смрти - да ли је краљ рока заиста мртав?

Иако је вец́ина извештаја цензурисана, можемо стец́и увид да ове технологије представљају дословни квантни скок изнад својстава свих постојец́их материјала познатих човеку, пише Брагаља.

Даље истиче да информације које је добио путем захтева за слободу информација у ствари садрже извештаје који се односе на оно што је научено из анализе остатака НЛО-а и како се то знање може применити у будуц́ности, али ове информације не укључују детаље остатака.

Брагаља признаје да информације до којих је добио приступ нису садржавале много онога што је тражио, попут физичког описа материјала и његовог састава, одакле потиче, као и имена научника који су га проучавали. Те информације су остале тајне.



Објављени документи помажу у информисању о потенцијалним применама ових материјала, али не нуде дубљи увид у то од чега се тачно тачно састоје. Говори се о “недавним експериментима” који омогуц́авају нове концепте и теоријски развој који могу резултирати појавом нових материјала, пише Брагаља

Он такође наводи сведочења 40 сведока који тврде да се материјал сличан металу, пронађен на месту пада НЛО-а у Розвелу, сам врац́а у свој првобитни облик након што је пресавијен или деформисан.

Отприлике 154 странице из пет докумената који садрже конкретније одговоре на Брагаглинов захтев остале су недоступне. Америчка војнообавештајна агенција (ДИА) још увек није коментарисала.

[table id=1 /]



Вебтрибуне

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *