Насловна Србија Никола Жутић: Непојмљиво и ванразумско антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере

Никола Жутић: Непојмљиво и ванразумско антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере

3
Усташки стражари убијају затворенике у логору Јасеновац (Фото Википедија)

Антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере, оно је управо непојмљиво, ванразумско…

Склањање филма о Јасеновцу открива даљњу подлу стратегију неолиберала да Срби и даље морају бити реметилачки чинилац у свјетским размјерима, са геноцидном одговорношћу пред западним “слободним свијетом”.

Форсирање појма холокауста као јединог термина за геноцид открива нам план да се Јевреји у још већој мјери приказују као једине жртве логорских система у Југославији, на уштрб истине о масовном српском страдању.

Поводом одбијања филма у антисрпским медијима америчким, Јасеновац се представља као логор за Јевреје уз незнатан број Срба и Цигана.
Умјесто залагања за откривање заједничке несреће, које ипак спроводи већи дио београдских Јевреја, тенденције из Загреба, које подржавају поједини српски институти и музеји, историчари и медији, иду за цементирањем “коначне” бројке страдалника у Јасеновцу на број од 80.000 до 100.000, уз обавезно кориштење термина холокауст (који означава јеврејско страдалништво).

Иво Голштајн, син објективног истраживача Славка, приклонио се на жалост овим новим антисрпским тенденцијама.

О Покољу као термину за српско страдалништво више се не смије проговорити.
Српски школарци се упорно напајају лажима којима врве уџбеници историје. Довољно је навести као примјер уџбеник за осми разред у којем је Јасеновцу посвећена трећина странице.

Аутори према овим новијим неолибералним “упутама” о размјерима геноцида (и националности страдалника) истичу бројку од 100.000 убијених, од тога 30.000 Јевреја, затим Рома (не наводи се број), затим Хрвата, “па и Срба” (за Србе је вјероватно преостала цифра од десетак хиљада убијених.

Логор Госпић – Јадовно – Паг се уопште не помиње.

Не треба заборавити да је Јевреја у КЈ било укупно око 60.000 (!)

др Никола Жутић, историчар / Јадовно

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!3 Коментара

  1. Pa zar se sad iscudjavamo ko su jevreji ! Najveca gamad na planeti ! 90 % jevreja su askenazi, a njihova ,, satanska knjiga se zove talmud ! E u tom talmudu stoji da silovati zensko dete od 3 godine i 1 dan, nije greh ! Da lagati, krasti i ubijati goju/nejevrejina/ nije greh. Uostalom citate novine, gde je pisalo da rabin-pukovnik u izraelskoj satanskoj vojsci moze da siluje Palestinke, jer nije greh !

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.