Никола Жутић: Непојмљиво и ванразумско антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере

4
јасеновац

Усташки стражари убијају затворенике у логору Јасеновац (Фото Википедија)

Антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере, оно је управо непојмљиво, ванразумско…

Склањање филма о Јасеновцу открива даљњу подлу стратегију неолиберала да Срби и даље морају бити реметилачки чинилац у свјетским размјерима, са геноцидном одговорношћу пред западним “слободним свијетом”.

Форсирање појма холокауста као јединог термина за геноцид открива нам план да се Јевреји у још већој мјери приказују као једине жртве логорских система у Југославији, на уштрб истине о масовном српском страдању.

Поводом одбијања филма у антисрпским медијима америчким, Јасеновац се представља као логор за Јевреје уз незнатан број Срба и Цигана.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Умјесто залагања за откривање заједничке несреће, које ипак спроводи већи дио београдских Јевреја, тенденције из Загреба, које подржавају поједини српски институти и музеји, историчари и медији, иду за цементирањем “коначне” бројке страдалника у Јасеновцу на број од 80.000 до 100.000, уз обавезно кориштење термина холокауст (који означава јеврејско страдалништво).

Иво Голштајн, син објективног истраживача Славка, приклонио се на жалост овим новим антисрпским тенденцијама.

О Покољу као термину за српско страдалништво више се не смије проговорити.




Српски школарци се упорно напајају лажима којима врве уџбеници историје. Довољно је навести као примјер уџбеник за осми разред у којем је Јасеновцу посвећена трећина странице.

Аутори према овим новијим неолибералним “упутама” о размјерима геноцида (и националности страдалника) истичу бројку од 100.000 убијених, од тога 30.000 Јевреја, затим Рома (не наводи се број), затим Хрвата, “па и Срба” (за Србе је вјероватно преостала цифра од десетак хиљада убијених.

Логор Госпић – Јадовно – Паг се уопште не помиње.

Прочитајте још:  САД интензивирају војно-биолошки рад у ЗНД - Савет безбедности

Не треба заборавити да је Јевреја у КЈ било укупно око 60.000 (!)

др Никола Жутић, историчар / Јадовно

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Никола Жутић: Непојмљиво и ванразумско антисрпство дијела америчких Јевреја достиже монструозне размјере

    1. “дијела америчких Јевреја” – лепо је речено у наслову.

      Немојмо да упадамо у клишее. Ми Срби треба да смо клишеа свесни. Ја знам да нисмо (ни ми Срби) сви исти. Тако исто нису исти ни Шиптари, ни Хрвати, ни Немци, ни Американци. Нити сви који раде у Фајзеру – нису исти.

      Не релативизујем овде. Зло је “највећи олош”. Део мене је олош, део није. Против тога се треба борити. Против “највећег олоша у теби”. А са највећим олошем у другима, па немој се брате дружити, немој се женити нити склапати пријатељства. У неком човеку има већи део олоша, у некима је олоша мање.

      Свакако, један народ и култура, који су у историји имали прилике да се збију и згусну и дефинишу свој интерес, лако могу да издрифтују и направе штету, коју група неких дилетаната који блеје ко овце – то свакако не могу, па макар да су по маси и бројности пуно већи од ових малих али организованих. То те блејаче неће начинити мањим олошем, зато што су иако зли – ипак без пара и утицаја.

      Зато, манимо лапрдуштину о “најбољима и најгорима”. Узми себи своје пиво, седи себи на свој кауч, дај свом детету да има себи паметни телефон да ти не њочи што га друга деца имају а он не, пусти себи своју жену да пасе на фејбуку, а ти гледај себи свој фудбал. Ех, да си нешто ти Јевреј… свима би им показао.

      Памет у главу.

  1. Pa zar se sad iscudjavamo ko su jevreji ! Najveca gamad na planeti ! 90 % jevreja su askenazi, a njihova ,, satanska knjiga se zove talmud ! E u tom talmudu stoji da silovati zensko dete od 3 godine i 1 dan, nije greh ! Da lagati, krasti i ubijati goju/nejevrejina/ nije greh. Uostalom citate novine, gde je pisalo da rabin-pukovnik u izraelskoj satanskoj vojsci moze da siluje Palestinke, jer nije greh !

    1. Da jevrejski vojnici mogu da siluju Palestinke jer nije greh. Jel znate :
      https://www.logicno.com/wp-content/uploads/2018/05/Izgubljena-palestinska-zemlja.jpg
      Palestinci od svoje zemlje imaju stotinku, sve su im oteli cionistima, jevreji i sva svetska gamad koji im sluze, a to je 99 % drzava na planeti zemlji ! Cak i svi muslimani na svetu im sluze, sto znajuci, sto neznajuci ! Nema drugog objasnjenja kad soros tvrdi da on placa tu bedu da se useljuju u evropu !!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *