БРАТИСЛАВ ДИKИЋ СТИГАО У СРБИЈУ: Црна Гора му вратила документа, генерал поново код куће

0

Братислав Дикић

Бивши генерал српске Жандармерије Братислав Дикић вечерас је напустио Црну Гору након што су му враћена лична документа, потврдио је адвокат Душан Јововић.

Амбсадор Србије Владимир Божовић потврдио да је Дикић стигао у Србију и изразио задовољство што се то десило на данашњи Дан државности.

“Виши суд је усвојио захтев одбране да се Дикићу врати пасош и лична карта који су му били неопходни за одлазак у Србију”, појаснио је адвокат Јововић.




Подсећамо, након што је Апелациони суд Дикићу укинуо притвор, он је по налогу истог суда напустио Управу за извршење кривичних санкција (УИKС) и после разговора са инспектором за странце спроведен у Прихватилиште за странце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Уместо да одмах по укидању притвора напусти Црну Гору и крене према Нишу где станује, Дикић је спроведен у Прихватилиште за странце јер код себе није имао пасош и лична документа која су се налазила у Вишем суду.

[table id=1 /]



Побједа

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *