Доброчинство преко леђа пореских обвезника Србије! Србија шаље вакцине и Црној Гори

0
нато, абазовићу

Дритан Абазовић

Први контингент вакцина стиже у Црну Гору у среду, потврђено је „Вијестима“ у Влади Црне Горе. „Премијерка Србије Ана Брнабић предаће донацију премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу“, рекао је потпредседник црногорске Владе Дритан Абазовић.

Дритан Абазовић казао је да је претходно разговарао са премијерком Србије Аном Брнабић и да су договорили детаље донације, преносе Вијести.

„Могу да потврдим да ће сутра око 18.30 ч. вакцине стићи у Црну Гору. Премијерка Србије Ана Брнабић предаће донацију премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу. Влада Црне Горе изражава велику захвалност за овај несебични и хумани гест, који је одличан увод у бољу билатералну сарадњу две државе“, рекао је Абазовић.




Црна Гора је на трећем месту у свету по укупном броју оболелих од корона вируса на милион становника, податак је објављен на сајту „Вордлометерс“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Због погоршане епидемиолошке ситуација у Црној Гори је поново уведен полицијски час, а посебне мере за спречавање ширења заразе предузете су за градове Будва и Тиват.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *