ШИРИ АНТИСРПСКУ ПРОПАГАНДУ: Директор је Хелсиншког одбора, а ево шта јој је задатак (ФОТО)

1

Изабела Kисић је истакнути члан невладине организације, добро познате под називом Хелсиншки одбор за људска права. У тој организацији она је јако високо позиционирана, и налази се на месту извршног директора.

У тој озлоглашеној организацији, на месту председника налази се Соња Бисерко, осведочени мрзитељ Србије. Kолико Изабела прати у тој мржњи свог председника и ментора, говори и податак да је прошле године била продуцент и финансијер контроверзне представе „Сребреница, кад ми убијени устанемо“.

У тој морбидној представи, Срби су представљени као монструми и злочинци а Српска православна црква као кољачко удружење. Поред ове представе, Изабела Kисић је финансирала и многе друге пројекте, који као и овај, имају за циљ ширење бошњачке и анти српске пропаганде. Ту пре свега мислимо на многобројне фестивале, изложбе, представе као и филмове. Због свега тога Изабела Kисић представља један од најважнијих шрафова у моћној машинерији, која има за циљ ширење бошњачке пропаганде на територији Србије.

[table id=1 /]



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИЗВОР: https://nijelepocutati.org/?p=746

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ШИРИ АНТИСРПСКУ ПРОПАГАНДУ: Директор је Хелсиншког одбора, а ево шта јој је задатак (ФОТО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *