Не крију своје мрачне планове – смањење становништва је крајњи циљ!

0
косово, американци, напад, рамштајну, сда

Aлександар Павић (Фото: Хелм Каст)

Након проглашења Џозефа Бајдена за председника САД глобалисти су кренули активно да спроводе свој план “великог ресетовања”, сматра политиколог Александар Павић.

Павић каже да осим покушаја да се поново отворе фронтови у Украјини, Сирији и Авганистану, глобалне вакцинације глобалисти покушавају да у потпуности ставе под контролу енергетски систем планете кроз активности на увођење обавезне “зелене енергије” и потпискивање нафте, гаса и угља.

Павић страхује да се иза свих активности глобалиста крије план смањења популације земље.




Он каже да је Русија јасно супротстаљена глобалистима, Кина прихвата сарадњу која је у њеном интересу али је да им неће дозволити да спроведу своје мрачне планове.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Павић страхује да ће се Република Српска наћи на удару нове америчке власти и да је Балкан место где ће они покушати нове обојене револуције, пре свега у Бањалуци, али не искључује и Београд.

Павић у емисији коментарише политичку ситуацију у Србији, Републици Српској, Црној Гори, нападе на СПЦ и Патријарха и активности тзв. другосрбијанаца уперене против Србије и система вредности.

https://youtu.be/U7TCvdLE3Mw

[table id=1 /]



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *