Вучић: Најкасније у четвртак видећете ко се заклињао на верност убицама, не само Србија и свет ће бити шокиран!

2

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да су седница Савета за националну безбедност и његово обраћање о организованом криминалу отказани због формално правних проблема, али да ће грађани бити информисани за који дан, а најкасније до четвртка.

Он је гостујући уживо на телевизији Прва рекао да се чека додатно вештачење, „да не би сутра неко рекао да не може да се користи у доказном поступку“, а онда ће рећи људима о чему се ради и показати нешто што је „благо говорећи језиво“.




Према његовим речима, ово ће бити важно да би људи видели да ли се иза свега крије политика и заштита режима или борба против криминалних група.

„Победићемо у тој борби и то сам обећао пре неколико месеци. Благ израз сам искористио када сам најавио да ће људи бити шокирани. Мораћемо унапред да кажемо да сви склоне децу, због тога што ће да виде и чују. Видећете ко се све заклињао на верност убицама, на који начин и шта су све имали од њих“, рекао је председник.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додао је да ће осим грађана Србије овим информацијама бити шокирани „и цела Европа и цео свет“.

Седница Савета за националну безбедност која је требало да се одржи синоћ у 19 часова, као и обраћање председника Србије Александра Вучића након седнице, одложени су за следећу седмицу, речено је јуче Данасу у кабинету председника.

Kако је првобитно јуче било најављено, седница би требало да буде посвећена борби против организованог криминала у Србији.

Прочитајте још:  Држава убија таленте и пљачка родитеље! (ВИДЕО)




Председник Србије Александар Вучић изјавио је потом да ће борба против организованог криминала бити настављена и најавио да ће јавност бити „благо речено шокирана“ када после испуњавања формалноправних претпоставки, буде обавештена о резултатима истрага.

Вучић је већ током поподнева указао да је могуће да седница Савета за националну безбедност буде померена или одложена јер су надлежне службе, како је рекао, добиле одређене информације.

„Да не објашњавам о чему се ради, борба против организованог криминала ће бити настављена да не кажем брутално. Држава ће се озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава онима који им се не свиђају, начин решавања проблема“, казао је Вучић у Kуршумлији где је разговарао са представницима Срба са Kосова и Метохије.

[table id=1 /]



Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић: Најкасније у четвртак видећете ко се заклињао на верност убицама, не само Србија и свет ће бити шокиран!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *