“Док сам жив нећу да прихватим да недеља буде нерадна”

4

Александар Вучић (Фото: PRINTSCREEN TANJUG)

Председник Србије Александар Вучић поново се осврнуо на питање нерадне недеље.

Kако је поручио за ТВ Прва, “док је жив неће да прихвати да недеља буде нерадна.”

“Ево, ја ћу сутра да радим, ко си бре ти да ми забраниш да радим”, оштро је поручио председник Србије.

Он је додао да увек има људи који се на власти понашају бахато, те да је он своје незадовољство и пренео страначким колегама, на састанку, који је био одржан, уз седницу Председништва СНС, пре неколико дана.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Рекао сам шта мислим и навео сам пример једног викенда, и питао шта су радили за викенд. Није питање јавних догађаја, ја сам неколико њих позвао, једни су били овде, други онде… Не морате на ТВ, али хоћу да видим да радите”, рекао је Вучић.

Подсетимо, он је и раније говорио о томе да неће пристати на захтеве да се у Србији недеља прогласи нерадним даном.

“Не може нерадна недеља. Не дам. Kо хоће да не ради недељом, нек иде и неке друге земље”, навео је он својевремено.




Вучић је тада рекао да ми то себи не можемо да приуштимо као и да треба да се поносимо тиме да “треба да радимо више”.

Kако је навео током посете Јерусалиму, не разуме идеју о увођењу забране рада недељом. Вучић је указао да Србија треба да искористи то што њена економија брже јача од других у овом тренутку и да сада не застане.

Током посете Паризу, Вучић је државним службеницима рекао да ако желе да буду у “његовом возу” да нема спавања и слободног викенда.

Прочитајте још:  "Нови фашисти на Србији испробавали рат будућности"

Kако је додао, “ми морамо да разумемо да сви морају да се ангажују да раде и викендом а не да долазе да питају да радимо четири дана недељно или да недеља буде нерадна. Не може. Мора да се ради. Немојте спавати, немојте устајати касно. Потребно је да радимо викендом, да радимо више како бисмо стигли најразвијеније земље Европе”, рекао је Вучић.

[table id=1 /]



ТВ Прва

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на ““Док сам жив нећу да прихватим да недеља буде нерадна”

  1. Врховни Правник позива на непоштовање закона о раду!?, наравно по закону није ни красти, убијати, лажно судити, сакривати злодела … то се зна, АЛИ позивати јавно на не поштовање закона е то је стварно нешто ново, “кул” јееееееееее
    Да се посетимо већина земаља које су 1000 пута по свим основама уређеније од СР не ради се субота, недеља па су много уређеније од СР. А у СР ради се од свитања, до мрака приде суб. и нед. па никако да се “уреди” од 45 до данас?! ДА али исто тако се и краде дан и ноћ рекло би се да лопови и неспособњаковићи на власти уопште и не спавају … ужасссссссссссссссс … а председник правник их још и куражи у томе браво председниче коначно нешто ново, на следећим избприма имаш мој глас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *