ЛУКАВИ ПАПОЉУБАЦ отишао у Јасеновац да позива на ћутање и да одатле пегла геноцид Ватикана и усташа?!

4

Србија данас: ТЗВ. Патријарх српски Порфирије кога је изнедрило комуно-усташко подземље и то исто оно које по Београду у бурадима киселине топи људе у Јасеновцу позива на ћутање?! Исто оно комуно-усташко подземље које и дан данас мрачи и облачи у Београду и Србији послало је у Јасеновац лукавог папољубца како би одатле позивао да се ћути?! Ни мање ни више него баш у Јасеновцу каже да ју ту најбоље ћутати?! Он каже како ту има и елемената некаквог доживљаја као да је дошао у некакав циркус или на забаву?! Том човеку би заиста било најбоље да ћути и да никада али никада више не проговори ни једно једино слово јер како проговори тако извали глупост. Бедастоћу што би рекли они из његове друге Отаџбине. Није он то случано рекао па у беседу кренуо тврдњом како за те „злочине“ није одговоран ниједан народ иако није реч о некаквом злочину већ о деценијама планираном и изведеном геноциду који је имао логистичку, материјалну и сваку другу врсте подршке Ватикана и хрватског католичког клера који се није либио ни србосјека у рукама. НДХ и усташе су биле и остале творевине и пешадија Ватикана који је усташким маљем и србосјеком чистио хрватски животни простор од шизматика Срба.




Данас лукави папољубац каже како за геноцид над Србима, Јеврејима и Циганима нису одговорни припадници ниједног народа?! Итекако су лукави одговорни Хрвати јер су они изродили монструме какве Европа није запамтила у својој историји. Монструме којих су се гадили и немачки нацисти и СС-овци.

Прочитајте још:  Скандалозна конференција у Европском парламенту о Алојзију Степинцу

Ова несрећа која се огрнула плаштом Светог Саве говори као првокласни софиста. Иза његових речи и позива на ћутање где земља црница још вапи за правдом које нема нигде на видику стоји веома видљива намера да се геноцид над Србима, Јеврејима и Циганима у НДХ сведе на злочин и да се тако крене путем модернизације српске цркве која би завршило унијом и признавањем папе за врховног поглавара Хришћанства. Зато несрећа говори о злочину а не о геноциду и зато несрећа на месту највећег и стравичног страдања Срба у 20. веку позива на ћутање. Како би ваљда употпунио све елементе доживљаја шта год да та будалаштина значила. Па ево овако несрећо. Требао си прво да одеш у Пећку Патријаршију и да тамо одслужиш Свету Литургију а не да се вуцараш по Хрватској лупетајући небулозе. А око тог ћутања на које позиваш. Па да БОГ да заћутао и НИКАДА ВИШЕ НЕ ПРОГОВОРИО!

У наставку прочитајте извештај и речи несреће која је инсталирана на престо Светог Саве. Не опраштај Свети Оче Вукашине из Клепаца јер лукави добро знају шта раде! Амин***

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

_______________________________________________________________________________________




Патријарх српски Порфирије обишао данас Јасеновац, где је заједно са епископом пакрачко-славонским Јованом одржао молитву и обишао Епархију која се већ 10 година обнавља. На лицу места налази се и екипа Нова.рс, која већ други дан бележи приче с места које је посебно важно за историју Српске православне цркве и овдашњег народа.

Владика Јован је, уочи доласка патријарха, изразио задовољство што ће једна од првих посета поглавара СПЦ бити управо Епархији пакрачко-славонској, наводећи да се тиме показује колико је за Цркву значајан Јасеновац и читаво ово подручје.

Прочитајте још:  Зоран Чворовић: Са патријархом Порфиријем почиње нова ера

Патријарх Порфирије, заједно са владиком Јованом и чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, обишао је капелу посвећену Светим новомученицима Јасеновачким, а затим је одржао беседу пред окупљеним свештенством и народом.

“Ово је место великог страдања. Они који су чинили ове злочине нису припадници ниједног народа и на овом месту је најбоље ћутати. Да молитвено ћутимо. Поред свих елемената, доживљаваја, кад год би овде долазио осећао бих сузне молитве. На овом месту људи су показали колико се могу отуђити од онога што је у њих положио Господ. Сваки пут сам се питао кад сам долазио, да ли је могуће да је људско зло ово урадило. Сваки народ је створен да буде народ Божји. Они људи који су овде учинили најмонструознија зла су се исписали из сваког народа. Дубински сам сваки пут осећао велику благодат на овом месту, а у исто време и дубински позив на преиспитивање. Осетио сам и глас мученика који позивају и мене на покајање”, рекао је патријарх српски Порфирије

Посета патријарха Јасеновцу, уједно представља и поруку СПЦ да ће се убудуће посебна пажња посвећивати Епархији пакрачко-славонској, која је у фази обнове и која настоји да у наредним годинама увећа своје свештенство.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ЛУКАВИ ПАПОЉУБАЦ отишао у Јасеновац да позива на ћутање и да одатле пегла геноцид Ватикана и усташа?!

  1. Da mi je znati ko se krije iza ovog bolesnog teksta, Vi stvarno niste normalni!!
    Takve izlive mržnje prema sebi i drugima, kako Vas nije sramota, i sam Satana vam zavidi!!
    Zgadili ste mi se…

  2. @__________________samo slepi maloumnik nije video da je ovaj sadasnji”fals-patrijah”ljubio “pedofilsku,judu-ruku papi”…!!!
    KOJA TI JE”DIOPTRIJA”MUCENICE U POKUSAJU…???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *