“Прогласите полицијски час па да једном заувек решимо, Ви или ми”?

7

Немања Петровић

У сусрет новом затварању: Прешли сте све границе, сваку црвену линију и сатерали нас у ћошак.

Борићемо се јер се боримо за последњи дах који имамо, за последњу трунку самопоштовања, за све оно што нас чини људским бићима. Ово више није политичка борба, није чак ни друштвена, ово је борба за опстанак коју не смемо пропустити.

Не желимо и нећемо да будемо таоци Ваших унутрашњих криминалних ратова, не желимо да будемо жртве Ваше бесрамне бахатости и похлепе. Устаћемо без обзира на све наше разлике и различитости. Устаћемо и бићемо одлучни јер се боримо за живот своје деце.

Нема више компромиса, преговора и времена. Све смо приче испричали и притиснути теретом оних који ову земљу урушавају деценијама морамо заједнички уз пуно мудрости али пре свега храбрости направити обрт који они не очекују. Не смемо дозволити да нас више деле, не смемо дозволити да нам убацују семе раздора јер само тако јединствени имамо прилику да се ослободимо зла које нас је задесило. Отргнимо се и изађимо из зачараног круга малодушника, болесника и криминалаца који управљају нашим животима.

Не желимо и нећемо земљу да оставимо онима који за част не знају а о поштењу не могу ни да сањају. Да закључимо господо сатрапи. Прогласите полицијски час па да једном заувек решимо дилему, Ви или ми?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Немања Петровић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Надам се да ће увести полицијски час, па да сви као један изађемо и напијемо им се црне крви. Једном за свагда да се отарасимо издајничко, лоповске ђубради!

  2. Veterinar? Šta pišeš ti? Šta ćeš raditi sa praunučetom?

    Bože, kakav skot. Ja bih za ovakve psovke terao u bolnicu na rehabilitaciju. Pazi, on nekom psuje praunuče. Na sajtu Vaseljenske. On, “veteran iz ratova mnogih”.

    Vesna, briši ovog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *