Содомитске Америчке Државе

0

(фото: EPA-EFE YURI KOCHETKOV)

Институт „Галуп“ је презентовао истраживање по коме ће број представника ЛГБТ-а у наредним годинама перманентно расти.

Амерички Институт „Галуп“ објавио је 24. фебруара резултате истраживања према којима, за последњих 50 година, – број људи који се изјашњавају као ЛГБТ порастао неколико пута.

Истраживачи потврђују, што је само број бисексуалаца повећан за 38 пута. Они такође дају податке, који сведоче о драстичном расту ЛГБТ само за последњих неколико година.




У 2020. години 5,6% одраслих Американаца идентификовало је себе као ЛГТБ. То је више за 4,5% него у 2017. години и 4,1% у односу на 2016. години. У периоду од 2012. до 2015. године од 3,5% до 3,9% одраслих Американаца идентификовало је себе као ЛГБТ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Истовремено док Американци све више подржавају основна права за гејеве, лезбејке и трансџендере, брзо расте проценат Американаца који се идентификује скао ЛГТБ. С обзиром да млади далеко чешће него старији сматрају себе ЛГБТ, тај раст ће се наставити“, – саопштава Иститут Галуп.

Борба за веру

[table id=1 /]



БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *