ЧЕТВОРИЦА МИГРАНАТА СИЛОВАЛИ ЖЕНУ (36): Ово су тражили од ње!

0
убијен

Мигранти (Фото: Јутјуб)

Једну Иркињу (36) силовала су четворица миграната на Гран Канарији након што су је зауставили како би је натерали да разговара са њима о њиховој ситуацији. Четворица осумњичених који су недавно стигли на шпанско туристичко острво из Магреба ухапшени су због наводног напада на жену.

Према “Ел Периодику”, верује се да је жена започела разговор са мушкарцима шетајуц́и парком Аква ла Пера у граду Моган. Након наводног силовања, прво је отишла лекару пре него што је шпанска Цивилна гарда покренула истрагу, а касније су ухапсили четворицу мушкараца.

Осумњичене, старости између 18 и 35 година, Цивилна гарда ухапсила је у понедељак три дана након наводног силовања. Верује се да је наводна жртва живела на Канарским острвима, док се сматра да су осумњичени тек недавно стигли бродом.




Локални медији саопштили су да су им првобитно пружили смештај који је обезбедила Влада, а којим је управљао Црвени крст, али су касније избачени због кршења правила. Тада се сматра да су поставили камп у парку где је жена наводно нападнута након што су разговарали са њом о њиховој ситуацији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након тога, жртву је прегледао лекар који је саставио извештај са детаљима о њеним повредама, кажу локални медији. Медицински извештај је потом предат полицији која је такође обавештена о томе где су наводни силоватељи боравили.

Очекивало се да се четворица мушкараца у среду појаве пред судијом. Очекује се да ц́е сви бити оптужени за силовање и троје за помагање осталим члановима групе који су наводно силовали своју жртву.

Прочитајте још:  Даниел Клаић, "Логично": Ковид пасоши - библијски жиг звери

[table id=1 /]



Daily Mail

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *