Марија Мономенова: Зашто је Израел постао експериментални полигон за “Биг фарму”?

0

Јерусалим (Фото: AFP 2019 / THOMAS COEX)

Израел је постао светски предводник по темпу вакцинације против корона вируса. О томе је свечано саопштио „The New York Times“ са упутницом на експерте из области јавног здравства Израела.
Више од 4 милиона Израелаца примили су прву вакцину америчке производње „Pfizer-BioNTec“ односно око 2,6 милиона је вакцинисано у потпуности (са две вакцине). На тај начин, проценат вакцинисаних грађана Израела прелази 40%.

Како је изјавио премијер Нетањаху, у оквиру договора с компанијом „Pfizer“, Израел треба да постане „први међународни модел брзе вакцинације целе државе“. У новинама, Израел називају међународним пробним полигоном који треба да докаже ефективност вакцинације.

Зачуђујуће је, да је влада Израела тако лако поверила здравље свога „ изабраног народа “ „Pfizer“-у, при чему, путем закључења тајног уговора, у коме је израелско становништво постало објектом истраживања „Pfizer“-а, без њиховог знања и сагласности. Влада је потписала обавезу да вакцинише свих седам милиона одраслог становноиштва и да доставља седмичне податке о својим грађанима у току 24-о месечног надзора. И то је само званична информација. У стварности је све још занимљивије.

Израел је данас светски шампион не само по брзини вакцинације, него и по трајању и жестини карантинских мера. Демократију Нетањахуа све чешће називају тоталитарном.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оне, који покушавају да заобиђу ограничења, очекују жестоке санкције. Сагласно указу владе, свако лице, које нарушава мере ванредне ситуације, као и указ о државном јавном здрављу у периоду корона вируса, врши кривични преступ које предвиђа казну од 14.400 шекела (око 3300 евра) или затворску казну до 6 месеци.

Стотинама Израелца су заблокирани рачуни због казни за кршење карантина. Ради контроле на улицама изведена је сва градска полиција и сви општински инспектори.

Ситуацију подгрева и закључавање – у држави је на снази четврто по реду. Сада су затворене школе, обданишта, аеродром, синагоге, продавнице, кафићи. На снази је и забрана кретања између градова.

Али, без обзира на предузете мере, смртност од корона вируса у Израелу несмањено расте – и то је потпуни неуспех!

„У Израелу је после почетка вакцинације веома порасла смртност!- изјавили су, по резултатима анализе, инжењери Хаим Јатив и Ерве Селигман, чланови истраживачке групе за нове инфекционе и тропске болести медицинске школе Универзитета Екс-Марсеља, пишу француске дневне новине “France Soir” (“Вечерња Француска”, основане 1944.г.).

Управо смртним случајевима од вакцине они објашњавају раст смртности од корона вируса, посматрано од децембра. Од 19. јануара до тренутка истраживања, од корона вируса је преминуо 1271 човек од којих су 660 били вакцинисани (52%). Вакцинација најстарије популације довела је до наглог пораста њихове смртности. “Вакцине су изазвале више смртности него што би изазвао корона вирус за исти период” – изјавили су Јатив и Селигман.

Прочитајте још:  Јављање с. Јефрема Аризонског поводом вакцина (Видео)




Међу вакцинисаним старијим од 65 година 0,2% је умрло током тронедељног периода између доза, што чини 200 смрти на 100 хиљада вакцинисних. А до почетка вакцинације било их је 5. У то исто време, кроз две седмице после друге дозе, смртност се снизила до 0,3 на 100 хиљада вакцинисаних. Али, фокус је у томе што је та смртност израчуната после одузимања броја умрлих пре друге дозе, тј. односи се само на оне који нису умрли одмах после прве дозе. Зато се може рећи да вакцина даје ефекат (о томе пишу многи медији) али по цену стотина, ако не и хиљада, смрти старих људи о којима медији не саопштавају.

Међу вакцинисаним млађим од 65 година, смртност од вируса износи око 5 људи на 100 хиљада, а до тога је било 0,19 без вакцинације. Односно, смртност за млађе (од 65 година) после вакцинације је порасла за 26 пута!

Научници су уверени да је стварност много гора јер су то само смртни случајеви од вакцине, које је могуће израчунати из званичне статитстике смртности од корона вируса. И то је само врх леденог брега. “Ми инсистирамо на томе да је вакцина усмерена на потпуно увођење електронских ковид-пасоша, које је већ почело, као и повећање продаје вакцина Pfizer”, – закључили су истраживачи.

Индикативно је то што ће, сагласно уговору израелског Министарства здравља с корпорацијом “Pfizer”, сви подаци о ефективности и споредним ефектима вакцине бити тајни најмање 15 година.




Прикривање смртности од вакцине је могуће зато што, у односу на целокупно становништво, она чини веома мали проценат и зато се може “размазати” по разним узроцима смрти. Такође, још ништа није познато о дугорочним последицама вакцинације.

Све ово је, природно, довело до масовног протестног раположења у Израелу.

Полиција грубо прекида непрестане наступе Јевреја против корона-вирусних ограничења и вакцинације. Интернет просто заслепљује сликама и видео прилозима државе преплављене агресијом. С репортажом о масовним нередима у Израелу наступио је и “Евроњуз”.

“Нека се прво вакцинишу гоји!”, – такве летке против вакцинације су делили, ових дана, у ортодоксној заједници Петах-Тикве. Летке с овим текстом су остављали на ветробранским стаклима аутомобилима.

Прочитајте још:  Амерички званичник: „Фајзерова“ вакцина није за особе са алергијама

“Реч је о тенденцији, распрострањеној не само у Петах-Тикве”, – прокоментарисали су инцидент у прес-служби локалне општине.

Леци се шире по целом Израелу и садрже разне поруке. У једнима се вакцинација изједначава са Холокаустом. На другим се цитирају речи неког доктора Кастнера – Мађарског Јевреја, који је водио преговоре с нацистима о откупу Јевреја. У лецима се говори, да је позив Кастнера: “Јевреји, трчите ка возовима! Немци су нам обећали одмор у санаторијуму”, – улио, у многе Јевреје, наду у спасење. “Стотине хиљада људи су поверовали позиву и пожурили ка возовима, који су их одвезли у логоре смрти, где су били усмрћени у гасним коморама. Они, пак, који су решили да сачекају и сакрију се – преживели су”.




У огласима за ортодоксне Јевреје у Реховоти вакцинација се пореди са уништавањем у нацистичким логорима. Овде деле и постављају плакате: “Јевреји, трчите на вакцинацију, како сте трчали у гасне коморе”.

Такође, на плакатима је написано: “Нови Холокауст није далеко, и сви ће опет размишљати, шта је то санаторијум”. И још: “Јевреји, пробудите се! Куда журите, и зашто? Нека прво вакцинацију прођу други народи”.

Нарочито је, у граду Модиин Илит група верујућих Јевреја приредила прави рат са полицијом. Све је почело доласком неколико полицијских патролних кола до синагоге, у којој се, упркос забранама, скупило много људи на молитву. Али ортодоксни су одбили да се потчине захтевима, окружили су кола са полицијом, почели да бацају камење на њих, пелене с фекалијама и да пуштају ватромете у смеру чувара реда.

У једном из рејона Ашдода општински инспектори, такође, били су подвргнути нападу за време провере образовне институције.

А првог марта у Израелу је избио још један скандал. У рускојезичним социјалним мрежама почели су се појављивати објаве са видео клипом, на коме медицинска сестра у Бат-Јаму просипа вакцину по одећи пацијента и даје вакцину празним шприцем.

“Сазнаш, да мајка мужа твоје братанице ради у мобилном пункту за вакцинацију, договориш се, и за бомбоњеру она те мало промаши шприцем”- саветују коментатори.

Брзина вакцинације је значајно смањена. Смешно, али сада на медицинске пунктове Јевреје привлаче помоћу бесплатне пице и пива.

Протести су допринели томе да је 22 децембра 2020.године пала влада и за март 2021. су били заказани следећи избори. Једном речју, на јеврејском броду влада паника – неко је добро подметнуо непотопивом Нетањахуу. Вероватно се приближава смена власти. У вези с тим активирали су се Јевреји хасиди, који већ одавно шире пророчанство Љубовићког (у Белорусији) рабина, да управо садашњи премијер може предати своје кључеве машијаху… Ценом здравља јеврејске нације, да не кажемо и ценом живота и смрти Јевреја.

Прочитајте још:  ПРОПАСТ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ

То се чини несвхатљивим и веома жестоким. О чему се, заправо, ради?




По мишљењу Јакова Кедмија, избор Израела као терен за фатални експеримент везан је са карактеристиком организације израелског система здравства. Ствар је у томе, што данас једино у Израелу постоји дигитална база података с информацијама о здрављу грађана за период од тридесет година. Њу су, иза леђа самог “народа изабраног” и продали “Великој фарми” за експеримент с вакцином (“Big pharma” од “Big pharmaceuticals” – “Велика фармацеутика” – назив групе највећих фармацеутских компанија света, с годишњим приходом више од 300 милијарди долара. Phizer inc, Novartis, Sanofi-Aventis, Roche, Johnson&Johnson… укупно око 30 компанија. Њихове инвестиције у здравство Русије су упоредиве са улагањем државе – ако нису и веће). Светска јеврејска олигархија у свом маниру – новац решава све.

Занимљиво је, шта поводом ове ситуације у Израелу говоре “јеврејски мудраци”? А њихова “пророштва” су неочекивано оптимистична.

“Министарство здравља Израела признало је свој потпуни неуспех у борби против епидемије, – пише на Твитеру познати кабалиста Микаел Лајтман. – То смо ми давно предсказали (организација “Бнеи Барух”). Без обзира на најопсежнију (прво место у свету) вакцинацију становништва против корона вируса, Израел је, такође, на првом месту у свету по броју оболелих. Да ли ће, заиста, тек после пређеног прага очајања израелски народ чути да је лек од баш свих проблема – у међусобном уједињењу Јевреја. Вирус нас води ка схватању тога кроз бескорисну, свеопшту вакцинацију… али другога пута нема. Наш народ се опет рађа у мукама! Разлог је у томе што је управо становништво Израела, својим уједињавањем, способно да сузбије вирус у целом свету. Али више од свих ће страдати Јевреји: све док не буду свесни своје Мисије. Само тада ће настати ера Мошијаха и испуниће се пророчанства”.

А нама, Русима, вреди размислити о томе да ћемо кроз неких тридесет година и ми постати предметом трговине за свемогуће корпорације – треба само дигитализовати свој живот.

[table id=1 /]

Превод са руског за “Борбу за веру”: Н.Ђ.

Извор: https://ruskline.ru/



БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *