Сукоб у САД ће бити крвавији и компликованији од Сиријског! (Видео)

0

Политиколог др Стеван Гајић у интервјуу за Хелм Каст говори о положају Афроамериканаца у САД, њиховој борби за слободу и опасности од избијања оружаног сукоба по расној линији. Гајић је аутор књиге „Од роба до грађанина“ којом је анализирајући пут америчких робова ка слободи указао на језиву сличност метода робовласника са методама новог светског поретка за држање становништва послушним.

Он ипак верује да ће ако оружаног сукоба у САД дође да ће то бити сукоб идеологија, либералне и конзервативне, а не сукоб раса. Међутим, он упозорава да ће тај рат биди много крвавији и компликованији од рата у БиХ или Сирији и да ће у њему бити више различитих фракција, а не сукоб две стране.

Гајић критикује власт у Србији која је кооперативна у процесу подчињавања Србије и стварања колоније од ње.




Он коментарише и стање у Русији, улогу Наваљног о покушају Запада да дестабилизује ту земљу, геополитичким промашајима Москве. др Гајић сматра да Путинова власт није стабилна колико би ми у Србији волели и да његова највећа опозиција није Наваљни већ поједини људи у државним структурама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Хелмкаст

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *