Веља Невоља: „Ало Рошави, јел мали са тобом?“- Аца Рошави: „Јесте“ – Веља Невоља: „Ајде доведи га код мене“

1

Кратак разговор из наслова овога текста водили су недавно телефоном ухапшени вођа банде Веља Невоља и један од чланова његове банде Аца Рошави. Аца Рошави се у том моменту бесциљно возио Београдом док је поред њега у аутомобилу био Данило Вучић коме је Веља Невоља тако брижно тепао. Који минут пре него што је позвао Ацу Рошавог Веља Невоља је убио човека коме је потом одсекао главу и ставио је на леђа жртве. Тако је Веља невоља са лешом и одсеченом главом на њему сачекао долазак Аце Рошавог и „малог“ Данила Вучића.

Отац Данила Вучића Александар Вучић донео је давно процену да ће локална београдска банда која је била под директном заштитом његових људи из служби и полиције боље обављати послове безбедности и штитити његовог сина првенца од рецимо професионалаца из батаљона војне полиције. Тако су локални бандити од војске и њених служби по татиној дозволи и наредби преузели да се старају о безбедности његовог сина првенца.



Данас тај исти Александар Вучић по медијима кмечи како неко тамо угрожава безбедност његове породице коју је он директно гурнуо и предао у руке окорелих криминалаца који се нису либили да од Београда направе Медељин са краја деведесетих. Та група криминалаца коју је тако брижно гајила служба и полиција се отела контроли. Бруталност је служила да се и у редове службе и полиције која је требало да их контролише унесе страх и то је поприлично добро и ефективно деловало док се на удару те криминалне патологије није нашао син првенац Александра Вучића.

Прочитајте још:  Ухапшене жена и ташта Беливука и супруге Миљковића и Ивановића

https://youtu.be/A-erQ-758NA

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овде није само реч о Данилу Вучићу и његовим више него пријатељским односима са најопаснијом бандом која се у Београду појавила у последњих десетак година. Много је више реч о онима који су балавце са београдских улица који долазе на партизанов југ искористили како би за њих растурали дрогу по граду. Огромне количине дроге. Дроге која у Србију стиже у огромним количинама било да је реч о хероину, кокаину или хемији. Дроге која завршава пред српским школама и у српском друштву и која је одговорна за четврт милиона тешких наркомана које данас у земљи имамо.

Александар Вучић је глава те мафијашке хидре која је за време његове владавине прогутала Србију и њену младост и од њих направила зверове који одсецају главе и људе топе у бурадима киселине. Александра Вучића је буквално болео курац док су Веља Невоља и екипа рокали припаднике супарничких екипа али се одједанпут сетио да му под носом функционише брутална банда чим су његовоим сину првенцу муда слетела у кљешта. Та синовљева муда у клешта бруталне криминалне банде ставио је управо он и нико други. Да не причамо сада о пословима његовог великог брата и његовим контактима у свету криминала. Оног организованог нарко криминала који не познаје границе и који у Србију шверцује десетине тона наркотика.



Замисите на шта личи психа човека који је свог сина првенца гурнуо и дао у руке бруталне криминалне банде која није зазирала од најбруталнијих убистава! Замислите човека чији је син стао пред Вељу невољу у друштви Аце Рошавог и леша коме је на леђима била одсечена глава! Знате ли колико је фотографија и видео записа направио тај Веља Невоља са тим лешом и одсеченом главом са Данилом Вучића поред њих?!

Прочитајте још:  ЕKСKЛУЗИВНО: Kако је Вучић за сина Данила у пола цене купио плантажу од преко 500 хектара код Лесковца!

Замислите земљу у којој су главни послови цивилне службе безбедности везани са осигурање транспорта и продаје огромних количина наркотика. Замислите земљу у којој службе безбедности по налозима из председничког кабинета организују највећу производњу опијата у Европи! Замислите земљу у којој и после тога шефови тих служби и даље остану на њиховим положајима као да се ништа није догодило. Замислите са каквим неспособним идиотима имате посла и замислите ко вам брине о безбедности земљи и ваше деце. Замсилите да имате председника државе коме је место у лудници истражног затвора. И замислите земљу којој су потребна најмања два затвора max security категорије у које треба набити сва то говна која су помислила да им је Србију у наследство да је арче и трују како хоће оставио нико други до Јосип Броз. Још један злотвор и србомрзац коме се у даље клањају у паганском храму који су за њега подигли у најлепшем делу Београда.

Замислите земљу у којој за горе наведена говна више нема места тј. места ће за њих само бити у оним max security затворима из којих више ни небо неће моћи да виде.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Веља Невоља: „Ало Рошави, јел мали са тобом?“- Аца Рошави: „Јесте“ – Веља Невоља: „Ајде доведи га код мене“

  1. TATE, SESELJUGU -USTASU I TOMU GROBARA ,JAVNO OBESITI I NESKIDATI DOK SE GAVRANI NENAJEFU POGANOG MESA.
    ONI SU STVORILI”BOSESNO SIPTARSKO GOVEDO “UZ.POMOC USTASKE UDBE.

    -Poraslo dete,osamostalilo se…smrk…smk…smrk.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *