СРБИЈА СЕ ЗАТВАРА ОД СУТРА! Ово су најновије мере Кризног штаба!

2

Полицијски час

Кризни штаб је на седници преломио и од сутра ће у Србији све бити затворено као што је био случај за викенд.

Овога пута, затварање важи и током радне недеље, прецизније од сутра, укључујући и наредни викенд. То значи да осим прехрамбених продавница, апотека и пумпи, готово ништа неће радити.

Иначе, седница Кризног штаба за борбу против корона вируса почела је данас нешто после 8 сати. Медицински део Кризног штаба на последњих неколико заседања захтева закључавање на 10 до 14 дана, док су чланови Владе, против тога.



И премијерка Ана Брнабић је најавила да ће доћи до пооштравања мера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је после консултација медицинског дела Кризног штаба са премијерком у недељу да je струка остаје при ставу да епидемиолошке мере морају да буду пооштрене.

Кон је тада поновио да мере уведене за викенд нису биле довољне да се стопа заразе смањи и да је медицински део говорио да нису довољне и да су козметичке.



Иако је првобитно струка говорила о затварању на недељу дана, па онда и на 10, сада смо, због целокупне епидемиолошке ситуације стигли до минимум 14 дана, а о томе је говорио управо др Кон. Навео је да минимум за “затварање” сада није више 10 дана, него 14 дана.

Подсетимо, на основу јучерашњих података у Србији је било тестирано 15.265 грађана од којих је 4.634 новозаражених. Преминуло је 28 пацијената, а на респираторима у болницама широм Србије тренутно је њих 219.

[table id=1 /]



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “СРБИЈА СЕ ЗАТВАРА ОД СУТРА! Ово су најновије мере Кризног штаба!

  1. Притискају банкстери своје плаћенике политичаре и беле мундире да нас економски и здравствено уништавају како би осиромашени и поболели стали у редове за нове кредите по још неповољнијим условима него до сада.
    Багра се мора под хитно развластити, укинути негативно зрачење 5г. мреже и посипање отрова из ваздуха … нестаће онда и фризиране “пандемије”
    гледајте 1 сат и 00 минута +
    https://www.youtube.com/watch?v=euEDhYFxiV0&ab_channel=SrpskaPrica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *