АМЕРИКАНЦИ СЕ ИЗВИЊАВАЈУ У ИМЕ СВОГ ПРЕДСЕДНИКА: На адресу руске амбасаде у Вашингтону пристижу писма! (ВИДЕО)

0
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Амбасадор Русије у Вашингтону Анатолиј Антонов захвалио је америчким држављанима који су упутили писма подршке пријатељским руско-америчким односима и извинили се због непромишљеног односа америчких власти према Русији.

– Дубоко сам ганут бригом и активним односом обичних Американаца који разумеју да дијалог између наше две земље мора бити утемељен на узајамном поштовању и једнакости. Такав однос грађана САД указује нам да још увек постоји потенцијал да се нормализују односи народа Русије и САД. Надам се да ће америчка администрација имати слуха за поруке које су нам упутили амерички гласачи и да ће прекинути понашање које доводи до разарања односа и продубљивања конфронтације – објавио је амбасадор Русије на Фрејсбук налогу руске амбасаде, преноси ТАС С.



Председник САД Џо Бајден изјавио је прошле среде у интервјуу на ТВ Еј-Би-Си да ће руско руководство “платити” за наводну умешаност у америчке изборе, а на питање да ли сматра да је председник Русије убица, одговорио је потврдно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Танјуг

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *