САД: Џозеф Бајден пао три пута заредом приликом уласка у председнички авион на писти аеродрома у Вашингтону

0

Амерички председник Џо Бајден оклизнуо се и пао три пута заредом приликом уласка у председнички авион на писти аеродрома у Вашингтону којим је кренуо за Атланту на састанак са лидерима азијске заједнице у САД. Спотицање на степеницама уследило је недуго након још једног Бајденовог јавног гафа када је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом, што је изазвало лавину коментара на друштвеним мрежама.

Амерички председник Џо Бајден оклизнуо се и пао приликом уласка у председнички авион Аир Форце Оне на писти аеродрома у Вашингтону.

Брзо се придигао након што је пао на колена и наставио даље степеницама. Када се попео на врх степеница, махнуо је у знак поздрава.

Бајден је авионом кренуо за Атланту где ће се састати са лидерима азијске заједнице након пуцњаве у салонима за масажу у уторак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Џо Бајден има 78 година и најстарији је изабрани председник у америчкој историји.

Корисници друштвених мрежа нису одолели да се не нашале на рачун новог председника.

Спотицање на степеницама још један је од несретних момената америчког председника који забављају светску јавност као што је и недавни гаф када је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом.

„Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму вакцинације против вируса корона у САД.

Након краће паузе није уочио грешку и наставио је: „Били на виртуелној тури у вакцинационом центру у Аризони недавно, једна од сестара која је вакцинисала људе, рекла је да је свака доза вакцина као доза наде“.

Прочитајте још:  Либерали се прерано радују, у Америци још ништа није готово!

Ово је већ други пут да Бајден “заборавља” која је функција Камале Харис, већ једном је „унапредио“ у децембру, када ју је назвао „изабрана председница“.

И пре него што је изабран за председника САД, Бајден је био познат по серији јавних гафова, која се наставила и по његовом уласку у Белу кућу.

[table id=1 /]



(Нова.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *