“Хитно сменити Гашића, зашто нису спречена убиства?”

1
Гашић

Братислав Гашић

Демократска странка затражила је данас хитну смену директора Братислава Гашића, као и свих осталих одговорних у Безбедносно-информативној агенцији, комплетног Бироа за координацију служби безбедности и распуштање Одбора за контролу служби безбедности Скупштине, после изјаве Александра Вучића да су убијене најмање три особе под надзором БИА.

– Јавност у Србији ужаснута је изјавом председника Српске напредне странке Александра Вучића, да је у нашој држави убијено најмање троје људи који су били под мерама тајног надзора од стране Безбедносно-информативне агенције – саопштила је Демократска странка, а онда и додала:



– Зашто безбедносне службе нису спречиле та убиства и ухапсиле непосредне извршиоце пре него што су страдале жртве обесних убица? У интересу јавности је да се зна ко су били људи на безбедносним мерама, које су мере примењиване, којом одлуком и којих надлежних државних органа, као и ко је наредио да се уклоне оперативци под чијим надзором су се налазили људи који су убијени.

Подсећа се да су Славко Ћурувија и Иван Стамболић убијени на идентичан начин, а све указује да је исти модел искоришћен и приликом ликвидације Оливера Ивановића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Директно

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Хитно сменити Гашића, зашто нису спречена убиства?”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *