Млади Србин међу жртвама масакра у Америци

1

(фото: EPA-EFE YURI KOCHETKOV)

Америчка полиција идентификовала је данас свих десет жртава пуцњаве у супермаркету у Колораду, а међу њима је и млади Невен Станишић. Осумњичени је ухапшен.

Како су за Блиц потврдили у Српској православној цркви Јован Крститељ у Лејквуду, једна од жртава је и њихов парохијан Невен Станишић. Он је, по њиховим речима, кренуо на посао када је дошло до пуцњаве.

Полиција је идентификовала све жртве и саопштила њихова имена: Дени Стронг (20), Невен Станишић (23), Рики Олдс (25), Тралона Бартковијак (49), Сузан Фонтејн (59), Тери Леикер (51), полицајац Ерик Тели (51), Кевин Махони (61), Лин Мареј (62) и Џоди Вотерс (65).



Како преносе амерички медији, убијени полицацајац Ерик Тели се „понео као херој“. У полицији Болдера био је од 2010. године, а био је отац седморо деце, од којих најстарије има 20 година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Волео је породицу више од било чега“, рекао је његов отац Хомер за КУСА-у.
Полицајци су из супермаркета извели мушкарца у лисицама, коме је крв цурила низ ногу. Међутим, и даље се истражује мотив напада.

Пуцњава се догодила у продавници „Кинг суперс“ у Болдеру, који се налази на око 40 километара северозападно од Денвера. У Болдеру се налази Универзитет Колорада.

Подсетимо, ово је друга масовна пуцњава у САД у последњих недељу дана, након пуцњаве у локалним салонима за масажу у Атланти, у којој је прошлог уторка убијено осам људи, међу којима шест жена азијског порекла.

Прочитајте још:  Амерички генерал: Русија супериорнија од САД по хиперсоничним капацитетима

[table id=1 /]



Sputnjik

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Млади Србин међу жртвама масакра у Америци

  1. Sta tu ima da se istrazuje ? Americki psiholozi su samo rekli da je prosecan amerikanac genetski, ubica ! Kad se budu vrsila istrazivanja, utvrdice se da samo englezi, dalje amerikanci imaju serijske ubice ! To govori koji je to narod, englezi i amerikanci njihovog porekla !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *