МИЛИОНСКИ УГОВОР ВУЧИЋЕВОМ ПРИЈАТЕЉУ: Они поткрадају ЕПС, а ЕПС поткрада грађане

0
епс-а, вучић, епс

ЕПС (Фото: Јутјуб)

Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић изјавио је данас да је “осуђени криминалац Марко Босанац, звани Боске, са директором Електропривреде Србије Милорадом Грчићем потписао уговор у вредности од 11,7 милијарди динара, односно 100 милиона евра, за очитавање бројила по цени више од три пута већој од дотадашње”, саопштила је та странка.

“Уговор је склопљен са фирмом ’Монтоп ХРС’ из Новог Сада иза које стоје Босанац и његови партнери. То значи да свако очитавање једног бројила, а има их укупно 3,7 милиона у Србији, кошта 132 динара месечно, а 2017. године коштало је 39,9 динара. Реч је о чистом криминалу”, оценио је Новаковић на конференцији за новинаре у Новом Саду.




Он је рекао да је Босанац “балавац осуђен за насилничко понашање” који склапа уговор од 100 милиона евра и “поткрада ЕПС, а ЕПС грађане који плаћају увећане рачуне”.

“Више него троструко увећање цене мора негде да се сломи и сломило се преко леђа грађана. Они се жале на увећане рачуне који нису у сразмери са потрошеном струјом, а не очитавају се сва бројила”, рекао је Новаковић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је навео и даје председник Надзорног одбора ЕПС Бранко Ковачевић 2017. године јавно тврдио да се не очитавају бројила и комисија је констатовала да одређен број бројила није уопште очитан.

“Огромним увећањем цене за очитавање бројила зарађује осуђивани криминалац Марко Босанац Боске, лични пријатељ градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, док са друге стране губи ЕПС, а највише губе грађани који плаћају велике рачуне”, указао је Новаковић.

Прочитајте још:  Вучић уручио Гренелу Орден српске заставе првог степена

[table id=1 /]



FoNet

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *