Грађани БиХ и црногорски привредници долазе у Србију на вакцинацију

1

Вакцинација

У Београду би данас и сутра требало да се вакцинише 250 црногорских привредника, док је велики број грађана БиХ искористио могућност да прими вакцину у Србији.

Вакцинација црногорских привредника обезбеђена је уз подршку Владе Србије, саопштили су из Привредне коморе Црне Горе за Побједу, пренео је Танјуг.

Црногорска Привредна комора је раније ове недеље, подсећа се даље, обавестила јавност да је Коморски инвестициони форум Западног Балкана (КИФ ЗБ6) омогућио вакцинисање заинтересованих привредника региона данас и сутра Београду.

Председник Управног одбора КИФ ЗБ6 Марко Чадеж навео је да је на располагању вакцина АстраЗенека, као први корак у ублажавању последица епидемије за привреднике Западног Балкана и као додатни корак ка стварању заједничког тржишта региона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




И велики број грађана Босне и Херцеговине упутио се на имунизацију у Србију, а у раним јутарњим сатима, према извештају БИХАМК-а, забележена је појачана фреквенција аутомобила на граничним прелазима са Србијом, пише сарајевски портал Клиx.ба, преноси Танјуг.

Испред Хале 3 Београдског сајма, где грађани могу да се вакцинишу без најаве, према извештају тог портала, је велики број грађана БиХ који су, због, како се наводи, неадекватног одговора власти у својој држави на проблем набавке вакцина, одлучили да искористе могућност бесплатне имунизације у Србији.

Кликс подсећа да је за улазак у Србију у овом тренутку потребан само важећи пасош БиХ, док негативан ПЦР тест надлежни органи у Србији тренутно не траже.

Прочитајте још:  Вучевић хоће да рехабилитује мађарске фашисте, који су Србе бацали под лед!

За вакцинацију није потребно лекарско уверење, а процес вакцинације укључујући и административну процедуру траје у просеку око двадесет минута.

[table id=1 /]



Танјуг

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Грађани БиХ и црногорски привредници долазе у Србију на вакцинацију

  1. Век векова у рикверц Јевреји и Срби су тамањени горе него дивље звери, одузимана им имовина, земља, паљени, клани, вешани масовно, темељно … њиховим тлачитељима није ни то доста било доста па сада Јевреји и Срби предњаче поново у “имунизацији” по снабдевености “вакцинама”, принуди, пропаганди … све је јасно само није јасно како неко то не виде и наседају упадајући у замку “имунизације” а не морају као ови из БИХ, ЦГ, ХР … ?!
    Зашто је то тако? Треба питати тлачитеље насилнике који типују и кане уништити Јевреје, Србе, Словене … Да не буде забуне и у 2. рату Јевреје и Србе су убијали капои Јевреји, “др” анте павелић пореклом Србин … баш као и сада не тамане нас Јапанци из Африке него корумпирани Срби Србе а корумпирани Јевреји Јевреје.
    Да се подсетимо да је 2001 у БГ убијена председница српско-јеврејског пријатељства, до данас није злочин расветљен нити кога брига за то што само говори о политичкој позадини целе “акције”, да се жртве насиља не повежу и удруже … у заједничкој борби против заједничких вековних тлачитеља, уништитеља, мучитеља …
    Трећи св. рат се управо води затварањем у највећи логор, лажима, хемијом, тровањем, “вакцинама”, корупцијом, уценама, бесмисленим насиљем … и осталим “јуначким” делима, а предњаче поново по жртвама Срби и Јевреји.
    Неки Јевреји су друге Јевреје у 2. рату позивали на “бесплатан” пут и боравак у “санаторијуме” као лечилишта у ствари логоре смрти. Наши уништитељи баш и немају бујну машту него користе исте подвале и шпекулације као некада њихови преци који су уништавали наше претке. Коме ово још није јасно па још срља на “вакцине” …???!!!
    Само треба подсетити капое ( насилнике акције “имунизације” ) да су их по ослобођењу логора, преживели логораши давили у клозетским јамама.
    Праведно? – наравно било и биће, сваки свог субашу, субашицу … у улици нема лепих манира али има правде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *