Ексклузивно: Нова фаза сатанистичког „глобалног ресета“ – истребљење стоке

3

Увод „Борбе за веру“:

Пре пар дана имали смо вест да је Бил Гејтс у својој новој књизи „Како избећи климатску катастрофу: решења која имамо и открића која су нам потребна“, у циљу тобожње борбе против климатских промена, позвао на прелазак на вештачку говедину ради смањења емисије метана (овде:).

Ниво метана, гаса стаклене баште, наводно је драстично порастао од 2000. до 2017. године, а „научници“ верују да би због тог гаса температура услед глобалног отопљавања могла да порасте за чак четири степена до краја века. Опет (Гејтсови) „научници“ упозоравају да би то могло да буде веома опасно по човечанство и да раст температуре може да доведе до еколошких поремећаја које ће довести до потенцијалне масовне глади и миграција.

Иза свега овога, међутим, крије се опак план светских сатаниста који ће уз помоћ својих метеоролошких оружја изазвати суше, за шта ће окривити крупну стоку, чија је – по њима – емисија гасова (крава и других преживара) готово једнака емисији метана из индустрије на фосилна горива. А онда ће – што ћемо видети из текста у наставку – побити сву стоку под изговором сточног COVID -19, чиме ће изазвати масову глад и – следствено – миграције. Овде је битно напоменути да је Гејтс такође рекао да богате земље треба да буду „спутане због свог богатства“ (овде:). Сва лична својина ће прећи у руке државе или бити прерасподељена мигрантима, па ће на тај начин изгладнело и осиромашено становништво похрлити да прими Антихристов жиг, јер ће само жигосани бити привилеговани да једу Гејтсову синтетичку храну како би преживели. Но, света Реч Божија нас је упозорила да ће „ситост“ запећаних трајати свега три и по године (наравно, оних који не помру у међувремену), јер ће због умноженог зла земља престати да рађа. Тада ће се жигосани обратити своме „месији“ – Антихристу за храну, али…>>Они који су поверовали љутој звери и примили на себе безбожни знак Нечистог, приступиће тада к њему заједно, и с болом рећи: ‘’Дај нам да једемо и пијемо, јер пропадамо мучени глађу, и отерај од нас отровне звери’’. И тај бедни, немајући могућности да то учини, с пуно ће мржње дати одговор, говорећи: ‘’Одакле, људи, да вам дам да једете и пијете? Небо не да земљи кише, а земља не даје жетве и плодова’’. Народи ће, слушајући то, заридати и лити сузе, немајући утехе у свом јаду, а при свему томе, још једна неизрецива мука придодаће се њиховој патњи, наиме то што су тако брзоплето поверовали Мучитељу. Јер он, бедник, неће моћи да помогне ни самоме себи, а како тек да укаже милост њима? У то време велика ће бити оскудица од многих страхота које ће причинити Змија, и велики страх од земљотреса, хуке мора, од глади и жеђи и напада звери. И сви који су примили печат Антихристов и поклонили се Антихристу као благоме Богу, неће имати никаквог удела у Царству Христовом, него ће заједно са Змијом бити бечени у пакао. Блажен је онај ко се покаже целосно светим и верним, и коме је срце несумњиво предано Богу, јер ће храбро одбити све предлоге Змије, одолевајући и мучењима и чаролијама њеним” (Свети Јефрем Сирин, „О Антихристу“ – овде:)
А шта ће чинити истински следбеници Христови, Свети Јефрем Сирин каже:

„Многи од Светих, који се тада уопште нађу, кад дође Нечастиви, рониће реке суза Светоме Богу да их избави од Змије, и хитајући веома побећи ће у пустиње, да би се, посипајући прах и пепео по главама својим, у великом смирењу молили дан и ноћ. И биће им ово даровано од Светога Бога: Благодат Његова одвешће их на за ово одређена места, и спашће се, не скривајући се у раселинама земаљским и пустињама, не видећи знаке и претње Антихристове, јер ће се онима који имају духовно знање без труда јасно открити долазак Антихриста. А коме је ум прикован за световне ствари и ко љуби земаљско, томе ово неће бити јасно, јер ко је вазда у оковима дела житејских, ако и чује, неће веровати и наљутиће се на онога који му буде говорио. А Свети ће се оснажити – јер ће одбацити сваку бригу о своме животу“ (овде:).Дмитриј Светин

Похлепа произвођача вакцина постаје препрека за спровођење планова „господара новца“ за изазивање глади

„Ресетовање“ Клауса Шваба наставља се без обзира на свађе политичких лидера. Следећа фаза након ковидбесија и увлачења читавих континената у масовну ковид-психозу са уништењем здравственог система и вакцинацијом, планира се да се изведе глађу убијањем стоке под изговором нове „пандемије“.

Александар Гинцбург, из „Гамалеи“ (институт који је произвео вакцину „Спутњик V“ – нап. „Борба за веру“) који је ухватио тренд, се већ „излетео“ и рекао да је „следећа фаза епидемије зараза пољопривредних и домаћих животиња коронавирусом“. „Россельхознадзор” (руска федерална служба за ветерину и фитосанитарни надзор – нап. „Борба за веру“) је објавио регистрацију прве светске антиковидне вакцине за животиње (овде:).

Читава прича са ковидом развија се у логици глобалиста-неокона администрације Бајден – Харис: све краве, свиње, јагњад, камиле и други произвођачи меса и млека ускоро ће се разболети од КОВИД-19, а ако и сами не угину (они болују „бесиптомно“), тада ће морати да буду уништени, јер наводно носе страшни вирус који убија мање од 0,16% становништва. А масовно убиство стоке изазваће глад, а затим и све остало по списку Шваба и његових другова. Можда су се зато Руси залагали за „светски мир“. Али, испада, похлепа ће спасити свет. Не лепота.

У Русији је направљена вакцина за животиње против COVID -19. Када глобални шефови широм света одлуче да убију домаће животиње, ламе, биволе, краве или свиње због COVID -19, Русија ће свету понудити своју панацеју. Већ је, за сваки случај, уписан у регистар лекова „Россельхознадзора“. У њему се наводи да је вакцина „намењена спречавању инфекције коронавирусом (COVID -19) код крупних животиња, паса и мачака“. Магични лек ће се производити у паковањима од 1, 50, 100 и 200 доза. Регистарски број – 12-1-9.21-4744 № ПВР -1-9.21 / 03625. Две дозе коштаће 588 рубаља. Даваће се животињама у интервалу од 21 дана.Чињеницу да је Русија прва на свету регистровала вакцину против COVID-19 за животиње известио је заменик шефа „Россельхознадзора“ Константин Савинков (овде:). Чини се да овај делатник све нас сматра малоумнима, пошто је ТАСС-у рекао о „производњи антитела са стопостотном вероватноћом код мачака и паса“, истовремено наглашавајући да не постоје научни докази о преносу коронавируса са животиња на људе.

Чему онда ова „чаробна“ вакцина? Постоји објашњење, а оно се односи управо на „домаће животиње“. Ствар је у томе што се, по замисли глобалиста, државе не могу гурнути у „врли нови свет“ само масовним ковидиом и другим психозама, већ је потребна и глад. Експеримент је изведен на „птичјем грипу“ и „болести лудих крава“. Сада ће меснате и млечне расе говеда бити проглашене зараженим и опасним за људе и бити насилно уништене у „трећој фази“ COVID -19. То ће довести до вештачког избора: или глад и смрт за најсиромашније људе, или прелазак на вештачку храну. У Кини су експерименти на ту тему скоро готови.

Ето, руски ветеринарски бизнисмени су пожурили и унапред намеравају да продају непостојећу вакцину против непостојеће епидемије. Ништа лично, само бизнис! Павел Волчков, шеф лабораторије за геномско инжењерство МФТИ, директно је потврдио ову идеју својим речима у једном другом интервјуу: он је устврдио да – упркос изолованим случајевима заразе мачака и паса коронавирусом SARS-CoV-2 и „њему непознатих смртних случајева код кућних љубимаца“ – мораће да се вакцинишу. „Кућни љубимци се третирају као чланови породице. Многи људи ће бити спремни да вакцинишу своје кућне љубимце, чак и ако SARS-CoV-2 коронавирус не убије или не нанесе значајну штету животињи “, рекао је Волчков. Према уредништву „РИА Катюша“, овде је кључна реч „многи“. О ковидним пасошима и чиповању кућних љубимаца за новац не треба ни говорити – све је испланирано.

Иначе, за Русе ово задовољство још увек није скупо, сва нада лобиста је у масовности. Постоји још један разлог за шалу. Јулиа Мелано, саветница шефа „Россельхознадзора“, тврди да је вакцина за животиње „сорбирана инактивирана вакцина, односно цео убијени вирус“. Девојка која се школовала у постсовјетским годинама, очигледно не зна да је вирус нежива материја, па се не може убити… Да, и Sputnik Belka-Strelka је већ на путу – Гунцбург неће рекламирати туђ препарат.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!

Превод са руског: „Борба за веру“

Извор: РИА „Катюша“БОНУС ВИДЕО:

3 Коментара

 1. Банкстери мега криминалци брину о „здрављу“ људи, природе и Планете?
  Човек гладан да повраћа ђубре којим нас годинама засипају из ваздуха као да смо пренамножени инсекти.
  Има ли поштене војске овај свет људи па да се нареди „У НАПАД БЕЗ МИЛОСТИ“

  НАЧИН ЛЕЧЕЊА ОД ТРОВАЊА БОЈНИМ ОТРОВИМА И ТЕШКИМ МЕТАЛИМА:
  Пуно људи се излечило.
  Објаснићу вам о чему је реч. Молим вас да прочитате сви јер се уклапате у симптоме, па можете помоћи ближњима.
  Бојни отрови сарин и рицин делују на нервни систем. Удишу се. Њима нас засејавају. Када их удахнемо, пролазе кроз нос и уста. У њима пострадају рецептори јер их благо спрже бојни отрови. Зато губимо осећај за мирис и укус. Затим кроз дисајне путеве долазе до крвотока.
  У најчешћем броју случајева, сарин реагује на кичму( јер реагује на централни нервни систем), следеће на шта се спушта то су црева. Ту изазива дијреју( пролив), јер су црева та која реагују на нервне иритације.
  Други симптом, најчешћи који се исто приписује корони, јесте упала плућа. Шта је то у ствари?
  Из авиона нам испуштају танке паучинасте силиконске нити. Оне се топе. Када нам уђу у дисајне путеве, спусте се на алвеоле у плућима. Ту се залепе као лепак. На првом снимку плућа, док још имамо само кашљуцање, ништа се не може снимити. На другом, после можда три дана, сниме се ти силикони као беле флеке. Тек шести, седми дан се на снимцима појављују и црне флеке на тим местима. Зашто? Тек тада се могу приметити налепљене бактерије на силикон на алвеолама, или на другом делу плућа, зависи где се спустило.
  Зато често имамо упалу плућа од наводне короне, а немамо температуру, све до шестог, седмог дана, док се не залепе бактерије.
  Када се скупе, а најчешће се скупе утицаји и силиконских влати, и бојних отрова, онда се дешава згрушавање крви. Зашто?
  Зато што крв остаје без кисеоника, не оксигенује се хемоглобин, и крв се згушњава и згрудњава. Такође се згрушњава и због бактерија које се накупе.
  Онда се јавља осећај отежаног дисања и “ цигла“ на грудима. Овде сама плућа не могу због силиконских влати да апсорбују кисеоник, с тога не снабдевају крв, и остајемо без кисеоника.
  Крвни судови остају без кисеоника, значи и органи, међу њима и плућа која се муче, као и срце које се мучи због згрушане крви. Зато имамо лоше снабдевање у екстремитетима, осећај тежине и замарање и слабу покретљивост.
  Уколико не кренете са лечењем које ћу навести на време, завршићете у болници на кисеонику и са убадањем игле у стомак за разређивање крви.
  Значи, као прво, треба схватити да је реч о измишљеној корони, и да смо у биолошком као и психолошком рату.
  Начин лечења је следећи и врло успешан:
  Да бисмо одлепили онај лепак од силикона у плућима, потребно је од првог дана, када почне кашљуцање да се инхалирамо топлим инхалацијама ( провримо воду у коју ћемо ставити камилицу( јер се понаша опуштајуће на алвеоле као пумпица)), босиљак, жалфију. Дакле, топле инхалације минимум ујутру и увече по 20 мин. Пити ујутру и преко дана( увече не) сирупе које нађете за искашљавање, да потпомогну избацивање силикона. Значи- само топле инхалације могу одлепити силикон.
  Друго- обавазан аспирин бајеров од 500 мг. Барем увече, зависно од температуре. Он има ацетил салицилну киселину и разграђује згрушану крв. Тако омогућује да крв може да веже кисеоник, и да снабде тако све виталне органе кисеоником. Значи, ниједан други антипиретик осим аспирина.
  Треће- уколико имате температуру, хемомицин или неки др.антибиотик који је за дисајне путеве. Ако је од 500 мг.пити један дневно. Јер је присуство температуре у овом случају због бактерија.( Што ће показати CRP).
  Затим, наравно, лек за желудац, јер је све ово јако и пробиотик два сата после антибиотика.
  Уколико се појави јако надражајно кашљање, облоге на груди од угрејаног кантарионовог уља.( Крпицу у угрејано уље, па на груди. Преко кесу, пешкир, јорган). Минимум пола сата.
  Пити чејеве, барем три пута дневно и бер две лимунаде. Јер пуно течности омогућава испирање отрова и лакше искашљавање.
  Уколико сте у тешком стању, да толико тешко дишете, и да имате осећај терета на грудима, онда и ујутру и увече аспирин од 500 мг. Значи, не парацетамол, бруфен у др. Само аспирин!
  Онда кад крене да делује аспирин, после сат времена у кревет, покријте се добро и презнојавање и пресвлачење.
  Чајеви ће помоћи презнојавању.
  Уколико сте имали пролив можете додати оросал да се надокнаде електролити и смањи малаксалост и ојача рад виталних органа.
  Значи, кључ:
  – аспирин бајер од 500
  – топле инхалације,
  – антибиотик уколико има температуре,
  – презнојавања
  Пуно течности.
  Питајте ако треба додатно појашњење.
  Наравно: витамин Ц, витамин Б, Д, цинк, чајеви од трава које дижу имунитет, ђумбир, шта год, додатно је од помоћи.
  Наравно. Узмите у обзир, ја сам само лаик за медицину, али са стопроцентним резултатима код пријатеља и рођака у овом лечењу.
  Спасли смо и једну баку из Смедерева од 80 год.по коју ни хитна није хтела да дође, а била је у јако тешком стању са температуром, малим шлогом, искашљавала брдо белог шлајма, падала, губила се, срчани болесник и дијабетичар. Помогли смо ми и пре свих Бог и истина.
  Тек кад је оздравила примили је и рекли да је одлично лечена. Снимак је показао завршетак „упале плућа“.
  Значи- нисмо је лечили од короне( као ни све друге) већ од тровања бојним отровима и свим осталим страхотама.
  Додатак и мала напомена: ко носи маску, има веће шансе да му се развију бактерије у плућима јер што избацујемо капљичним путем на маску, то после удишемо када се осуши. Ове бактерије које су природна појава у усној дупљи улазе директно у плућа где не смеју бити.
  Dr. Alek Racic

 2. Овај опис лечења сам добио и опис и лечење одговарају истини али потпис не, латиница, а и није у складу са „виђењем“ свеукупне ситуације поменутог Др. Вероватно је неко накнадно „налепио“ да би дао „снагу“ тексту.
  У сваком случају опис тровачине и лечење имају истине. Јутрос сам приликом редовног јутарњег вежбања из плућа као „пројектил“ избацио чисто бели угрушак лепљиве смоласте материје пречника око 1цм, без икакве слузи као код кашља, сигуран сам да је у питању накупина силикона, помислио сам после како то да потврдим без „струке“, микроскопа и паде ми на памет, ако ми се то деси следећи пут да га пробам запалити као што су људи палили „снег“ сумњивог порекла. Људи чувајте се рат је необјављени и „власт“ корумпирана нас неће спасити од конц логора као ни 41-45, ослонимо се сами на себе и остатак грађана који нису у коруптивном систему, а када дође слобода сваки свог субашу и субашицу.

 3. Основна средства и механизми за манипулацију народом, државом и шта не још су механизми политике и политичара. Ти механизми, као основна средства манипулације народом и државом, нису нека паметна творевина, већ коришћење власти као алат за крађу, утупљивање памети и мозга грађана ко бајаги за његовом добру, а ради се о постављању добрих људи који несебично владају народом и јадном пропалом државом ради добрим себи, а не народа, а у име народу. Јадан народ и држава.

  ♣ Данима новине су претрпане текстовима о силовањима глумица. Нема им Лека?
  ♣ Један наш високо котирани политичар, на свом ТВ наступу, остварио је трипл-дабл. Имао је 15 лажи, 14 увреда и 13 лапсуса.
  ♣ У задње време глумац Лечић је популарнији од председника. Он своју невиност мора да докаже у полицији.
  ♣ Многе даме сете се да су силоване након десет и више година. Љубав им је помутила мозак.
  ♣ Вакцинацијом људе из региона наводи ме да није то наш покушај реконструкције или уједињења Југославије?
  ♣ Након ово наше Слобо – Садаме догодило се да будемо већа беда од ирачана. Те ова власт улаже енормну снагу да превазиђемо произвођаче нафте.
  ♣ Након повике “Слобо – Садаме”, сада публика виче “Вучићу – педеру”, а овај се такмичи са Титом.
  ♣ Пензионери да ли примају пензију? Не, они примају ΛV милостињу. Отимао пензије, снижио је на 42% просечне плате, следеће је њено укидање.
  ♣ Колиоко смо напредни, неће бити изненађење ако настане мутант, српски сој корона вируса. Да, биће наш!
  ♣ Људи у властима имају обезбеђење. Лично су добро обезбеђени.
  ♣ За разлику од Бога, политичари имају само невидљива дела.
  ♣ Када политичари имају проблем са законом, промене га.
  ♣ Да није политичара не би смо имали фабрике, аутопутева, мостова, вакцине. Срећа је што се сами имају.
  ♣ Политичари “мисле” да од њих почиње живот, а не од Еве и Адама. Они верују да битишу пре и у нашој ери.
  ♣ На сву срећу, политичари се мењају. Шта би било да су неменљиви. Вођа само што није саопштио: “Стигли смо на Месец, искрцајте се”.
  ♣ Председник бежи од вакцине као ђаво од сунца.
  ♣ Један политичар (Небојша Крстић) нашао оригинално решење против корона журки. Батинање свих учесника журки. Заражених већ батиња корона вирус.
  ♣ Неће Гара да прими вакцину, а то исто одлаже и председник, каже сад ћу од понедељка до понедељка у Мерошини, преко Жагубице до Рудне Главе, на дан свог рођења и тако редом. Солидарише се са Гаром?

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.