ГЕНОЦИД У СРЕБРЕНИЦИ НЕ У МОЈЕ ИМЕ , ЛЕПОСАВИЋУ НЕКА СИ ИМ УЗДРМАО НАЈВЕЋУ ЛАЖ !

0
црна гора

Црна Гора (Фото: Профимедија)

Маестралног правника Владимира Лепосавића смјењују оне снаге које мрзе све што је православно, све што припада српском корпусу праве Црне Горе.Да је Сребреница у Грчкој, вјерујте исто би поступали са Грцима.Није овдје у питању само православље. У питању је план да се сатре цијела бијела раса, данас Срби, сјутра Шпанци, Грци а првенствено православље духом непоколебљиво пред сатаном Новог светског поретка.

Наш полетни премијер Кривокапић је поклекнуо пред сатаном, нестаде у њему оне праве Црне Горе, зачас га сломише, узеше му право на своје ЈА.




Тај лицемјерни међународни фактор не жели истину, зато му смета маестро правних наука Владимир Лепосавић, зато они не желе да истина буде расвијетљена како се не би открила одговорност истих оних који понављају као папагаји да је Сребреница геноцид.Тај међународни фактор, не жели помирење на истини, јер када би се народи Балкана помирили и сагледали чињенице, тај међународни фактор не би имао своје колоније како би пробао своје експерименте, ратове и пљачку ресурса.

Турска је побила преко 1,5 милиона Јермена, амерички колонизатори првенствено састављени од убица, курви и пљачкаша побили су преко 20 000 000 Индијанаца и на крају усташе уз подршку Ватикана су звјерски поклали Србе у Јасеновцу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Сву ову ујдурму у колонизованом Монтенегру још воде наши острашћени крвници са Британијом, Америком, НАТО и ЕУ емисарима како би Срби били криви за све. Напоменуо бих да наша браћа Бошњаци и Хрвати муте ријеку, то су исти они који су ћутали када је Ђукановић кренуо да отима цркву а ми их увијек штитили.

Прочитајте још:  Сребреница- култура лажи уместо културе сећања

За мене као правог Црногорца српске крви, лицемјерно је и од наше браће тражити разумијевање и самилост за оно што није истина јер они су на страни сатане и лажи одувијек.ЗА мене они су само пролазници који требају ићи својим путем и поштовати српски народ.Зато не желим ни суживот ни љубав дијелити са лицемјерима који би сигуран сам сјутра поступили исто као што су увијек поступали, подло и крвнички.

У свом лицемјерству предњачи та Бошњачка странка, вјероватно прикривајући пљачке и смуте својих челних људи са ДПС лоповима.Зато Срби треба да се уједине и пазе свога посла, а такозвана браћа нека пазе своје двориште и да се подаље држе од нас.ЈЕР највише зла су они нанијели српскоме народу својим лицемјерством за шаку долара. Зато не признајем Сребреницу као геноцид клинтониста и убица.Када признају све геноциде над мојим народом онда можда и будемо причали на тему Сребрнице .

[table id=1 /]

Жарко Томановић

Антиглобалиста – Фронт народна правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *