Људи нестају: нови шокантни докази о глобалној депопулацији

1

Покојни велики енглески писац П.Д.Џејмс написао је 1992. постапокалиптичан роман под називом „Деца људи” (The Children of Men – снимљен је истоимени филм 2006, прим.ур.срб.) Радња романа се одвија током 2021.године. У роману се упознајемо са светом у којем су сви мушкарци стерилни, што за последицу има да у том свету нема више деце. Заплет се одиграва док последња генерација „деце” пуни 25 година. Друштво пада у транс и даје одушка чудним веровањима, незамисливим суровостима као и систематској еутаназији и безнадежности.

Према новом проучавању које је објављено у реномираном британском медицинском часопису ЛАНСЕТ (The LANCET), људски род у реалном времену стиже на исти циљ у скоро исто време! Фондација, коју су основали Бил и Мелинда Гејтс, је обавила упоредни анализу броја становника која је показала да се широм света број људи који продужавају људску врсту суновраћује запањујућом брзином. Половина свих народа данас има природни прираштај испод стопе од 2,1 детета по жени, потребан за просту репродукцију. До 2100. скоро све нације ће имати природни прираштај у опадању.

Неки народи, као што су Шпанци и Јапанци, ће имати пад популације преко 50%. Број Италијана такође има тенденцију да се смањи са 61 на 28 милиона. У овом тренутку најмногољуднија Кина ће до 2100. смањити број становника за око 40%. (Процене за смањење броја становника Србије су за око 50%. На почетку наредног века у Србији ће живети око 4 милиона становника – прим.ур.срб.)

Када би се овај тренд наставио могло би да дође до трајних промена у структури становништва.

Прочитајте још:  Кина је на прагу промене концепта економског раста

1950. на сваку особу која уђе у 80. годину рађало се по 25 беба. До 2100. се очекује да се роди само једна. Док је старијих од 80 година раније било 141 милион у 2017, њихов број порашће на 866 милиона до краја века и тако ће врло стари наследити земљу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упоредо са овим подацима може се приметити како „прогресивна“ друштва журе да пригрле еутаназију, чедоморство, полну реконструкцију као и друге сличне идеје непојмивих суровости.




Зашто нам се ово дешава?

Како ова студија из часописа несумњиво напомиње, континуирани тренд еманципације начина живота жена и доступност контрацепцији дају резултат. Популација опада.

Истина је да је бела куга резултат деценијске пропаганде и социјалног инжењеринга, коју је некада финансирала Фондација Рокфелер а данас, између осталих Фондација Гејтс.

Они праве кампање у којима се материнство приказује као терет или болест, док се агресивно финасира абортус и контрола рађања, ометајући институције у заштити природне породице.

[Стручну студију ових активности и њихових стварних расистичких тенденција урадио је Метју Конели: Fatal Misconception: The Struggle to Control World Population, Harvard University Press, 2008.]




Које су могуће последице?

У неколико изненађујуће, BBC телевизија је консултовала још једног искреног стручњака за демографију – професора Кристофера Марфија: „Демографски ситуацију и њене тенденције није лако сагледати без уложеног великог напора, а поред тога треба донети закључак колико је озбиљна ова појава у друштву.“… [Да широм отворимо уста од изненађења!]

Oн напомиње да му изгледа да се већина људи подсмева проблему и да ће жене некако успети да игноришу масовну пропаганду о нерађању деце и да ће једноставно одлучити да имају више деце.

Прочитајте још:  УПЦ је потписала своју смртну пресуду, али патријарх може да спасе вернике

Ваш аутор (др Алан Карлсон, прим.ур.срб) назива ову претпоставку „Теорија рода“ људског размножавања и сматра је неком врстом чаробњачког размишљања које би, тобож, задало бриге глобалним елитама.

Права питања која треба поставити су: Ко ће обезбедити и платити здравствено осигурање старијих? Како ће системи социјалног осигурања по принципу доприноса опстати када број радника који их уплаћују вртоглаво пада, а број примаоца лети у небеса? Шта ће се десити када имиграната, који тренутно брину о старима и остарелим, у развијеним земљама више не буде било нигде?




Студија из ЛАНЦЕТ-а нуди изванредно, ако се тако може рећи, решење: „развој роботике и вештачке интелигенције“. Што ће рећи да као што су скептици међу којима је и ваш аутор, и раније приметили, прави циљ „контроле популације“ је одувек био елиминација људске врсте и, каква случајност, процват машина! Терминатор није више научна фантастика него правац размишљања глобалистичких вођа.

Срећом, у часопису такође стоји да народи попут Мађара, Словака и Пољака не прихватају развој у овом правцу као судбински. Сукобљавајући се лицем у лице са финансијском империјом Џорџа Сороша, они су мобилисали право и законодавство својих држава, како би пружили подршку природном браку и вишедетним породицама. Мађарска, у том правцу предузима запањујуће напоре, свакако неопходне, од читавих 5% БДП-а.

ЛАНЦЕТ студија јасно напомиње да будућност људске врсте припада оним народима и заједницама које су спремне да подрже модел природне породице.

ИЗВОР: ИФН

ПРЕУЗЕТО СА ПОРТАЛА http://srbinaokup.info/?p=112600

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *