Влада Велике Британије: У трећем таласу Ковид-19 највише ће умирати вакцинисани?!

0
елите

Foto: Profimedia

У званичним документима које је објавила влада Велике Британије, модели планираног „трећег таласа“ КОВИД-19 предвиђали су да ће међу хоспитализованим и смртним случајевима „доминирати“ људи који су претходно вакцинисани.

Иначе, 31. марта је ово открила Британска научна група или Оперативна подгрупа (СПИ-МО) и објавила чланак који садржи предвиђања и начине који би могли да ублаже ширење инфекције и као последицу тога хоспитализацију и смрт.

Подаци су узети из прогноза Универзитета Варвик, Империјал Колеџ Лондон и Лондонске школе за хигијену и тропску медицину. Изненађујући је закључак у документу, који је објавила Влада Велике Британије као меродаван.

„Повећањем броја хоспитализација, као и смртних случајева, доминираће они који су примили две дозе вакцине, која покрива око 60 до 70 процената таласа. То се може приписати високом нивоу уноса у најрањивијим старосним групама, тако да је неуспех имунизације озбиљнији проблем од невакцинисаних“, наводи се у закључку.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Следећи параграф потврђује ово признање, напомињући да ће у предвиђеном трећем таласу, „већину смртних случајева и број хоспитализованих чинити они који су претходно вакцинисани“.

Документ је покушао објаснити своје предвиђање о томе како би „вакцинисани“ појединци могли да представљају значајну већину пројектованих пријема у болницу и смрти, кривећи ове статистике за старост и вероватноћу да ће 10 посто људи остати без заштите од инфекције након вируса: „То је зато што је унос вакцине био тако висок у најстаријим старосним групама, односно 95 посто вакцинисаних има више од 50 година. Према томе, постоји 5 процената људи старијих од 50 година који нису вакцинисани, а 95 процената к 10 процената = 9,5 процената старијих од 50 година који су вакцинисани, али још увек нису заштићени од смрти “.

Прочитајте још:  Откривено шта се десило добровољцу на коме је тестирана оксфордска вакцина

Ипак, СПИ-МО није на било који начин критиковао вакцине: „Ново очекиване стопе смртности и хоспитализације нису резултат неефикасности вакцине, већ премалог броја вакцина.“

Чини се да је образложење у потпуној супротности са аргументима који су коришћени у последњих 12 месеци, када је пријављено да су смртни случајеви који су се догодили у року од 28 дана након позитивног КОВИД-19 теста (који су, иначе, широм света проглашени непоузданима) последица вируса корона.




Делећи овај документ на Твитеру, Џоел Смали из истраживачке групе HART Lock коментарисао је:

„У oвој прогнози, кључним метрикама хоспитализација и смртних случајева, доминирају они који су у потпуности вакцинисани (60-70 посто). Да, то су написали. Јер неуспех вакцине који ће се појавити у највакцинисанијој популацији биће озбиљнији од ризика од болести код невакцинисане популације. “

Иако ово сугерише да ће старији људи који су вакцинисани представљати већину хоспитализованих и умрлих, у параграфу 31 СПИ-МО документа су оптужени за „поновно ширење короне“ појединци (углавном деца) јер нису подобни за вакцинацију; они који нису желели вакцину и вакцинисани који нису примили обе дозе. Дакле за ширење вируса ће практично бити криви сви, осим оних који ће по прогнози бити највише заражени и хоспитализовани, а то су ревакцинисани?!

Иако је забрињавајућа изјава да ће већина новоочекиваних смртних случајева бити међу ревакцинисаном популацијом, ове информације СПИ-МО указују на потребу Владе званично највакцинисаније земље на свету да „припреми терен“.

У добро поткрепљеном писму British Medical Journal (BMJ), саветник из Лондона упозорио је на „невиђени ниво инфекције“, који се јавља код здравствених радника након вакцинације.

Прочитајте још:  Веизовић: Збогом логико и здрави разуму, живеле вакцине и јаловљење српске руље

Поред помињања високог броја заражених међу болничким особљем, др К. Пољакова је напоменула да неки пацијанти развијају „неуролошке симптоме који имају огроман утицај на функционисање здравственог система“. По њеним речима, млади и здрави медицинари су на одморима данима и недељама, а некима је потребно и лечење након ревакцине. Читаве групе лекара и медицинских радника су на колективном боловању јер су заједно ишли да се вакцинишу.

Чини се да се њено упозорење све више и нажалост показује истинитим, јер се несразмерно много извештаја о смртним случајевима убрзо након вакцинације гомила у медијској тишини.




До 28. марта, у Великој Британији је забележено више од 556.609 нежељених ефеката након вакцинације која је почела 8. децембра. Званично, 786 људи умрло је након примања вакцине, око 5.899 је имало срчане поремећаје, а 116 срчани застој. А незванично колико их је?

Такође, званично су 92 особе ослепеле, догодило се 55 побачаја после вакцинације трудница, а пријављено је чак 9.998 психијатријских поремећаја!

Даље, пријављено је 6.740 различитих поремећаја повезаних са крвљу, 608 случајева анафилактичких реакција, 77 случајева анафилактичког шока и 2.003 поремећаја имуног система.

Према подацима америчког система за извештавање о нежељеним догађајима против вакцина (ВАЕРС), чак 2.242 особе су умрле након узимања вакцине у Сједињеним Државама до 1. априла, а укупно је пријављено 56.869 нежељених реакција, од којих је 4.872 захтевало хитан пријем у болницу ради спасавања живота.

С обзиром на то да је ВАЕРС-у од његовог настанка 90-их година до данас пријављено само 11.050 смртних случајева након вакцинације за све те деценије (укључујући и ове од корона вакцина), то значи да од почетка вакцинације у САД 14. децембра до априла, смртни случајеви изазвани КОВИД-19 вакцином чине више од 20 одсто смртности од свих вакцина до сада забележених у последњих скоро 30 година.

Прочитајте још:  КЛАО ЈЕ СРПСКУ ДЕЦУ У ЈАСЕНОВЦУ, СКОНЧАО СА ЧЕКИЋЕМ У ЛОБАЊИ: Овако је убијен један од највећих монструма икада, Макс Лубурић (ВИДЕО)

Са оваквим бројевима, КОВИД-19 вакцине су много штетније и смртоносније од вакцина попут оне озлоглашене против полиомијелитиса лансиране 1955 године. Након њене употребе, 51 дете је остало трајно парализовано, петоро умрло и након тога је вакцина забрањена.




Слична хитна акција повлачења вакцине била је и 1976. године након цепива против свињског грипа.

Центри за контролу и превенцију болести тада су евидентирали „повећани ризик и приближно један случај ГБС синдрома на сваких 100 000 вакцинисаних против свињског грипа“. С обзиром на то да је више од 40 милиона људи примило ту вакцину, „савезни здравствени службеници закључили су да је могућност повезивања ГБС са вакцином пресудна да се заустави имунизација док се не истражи проблем“.

До сада је у Великој Британији забележено 90 случајева ГБС синдрома након вакцине КОВИД-19, што значи да постоји један пријављени случај ГБС-а на сваких 6.185 реакција.

[table id=1 /]



Логично

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *