Решите се проширених вена помоћу ова два састојка

0

Фото: Пиxабаy

Проширене вене нису проблем само старијих особа, него и оних који су још врло млади. Проблем је ту томе што се све мање људи бави физичким активностима.

Готово сви послови данас захтевају вишечасовно седење у канцеларији – за раунаром и слично, због чега и долази до овог проблема. До проблема долази баш зато што се седење настави и код куће. Осим мањка физичке активност, проширене вене могу бити и последица вишка килограма, до ког најчешће и долази због смањене физичке активности. Срећом, за овај проблем постоји лек који можете направити и сами, а потребна су вам само два састојка – дечији сапун и чаша овчијег млека.

Начин припреме Изрендајте сапун у чашу млека и оставите да одстоји док се ови састојци не сједине у чаши, а затим ту добијену смесу утрљавајте на проблематична места три пута дневно. Ако је потребно – од овога можете направити и облогу тако што ћете већу количину ставити на вене и држати најмање 10 минута. Када смесу не наносите на кожу – држите је на хладном (у фрижидеру).

[table id=1 /]



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *