“НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ”: Вучић први пут прокоментарисао оптужбе против Палме!

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић вечерас је гостујући у Дневнику РТС-а прокоментарисао оптужбе против Драгана Марковића Палме.

Вучић је на почетку напоменуо да се по овом питању до сада није изјашњавао јер то није посао за политику, већ за надлежне органе и институције.

– У тренутку када видите да се Србија поделила по томе да ли је неко силовао или није силовао и коме ћете да верујете, као да је то питање таблоидног представљања ко је у праву, а ко није. Или као, чија ми се позиција више допада, а чија не. Нисам желео да се изјашњавам ни на који начин, чак ни када је био у питању оптужени политичар који је мој политички противник и који је пре неколико месеци водио демонстрације против мене, чак и викао и урлао испред председништва.

Председник је рекао да није желео да се оглашава јер “држава мора да буде поштена” и да су то исувише тешке оптужбе.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Замислите да смо ми рекли “Ђинђићева Влада – Влада силоватеља” јер тај човек је био у Влади Зорана Ђинђића. Ниједног секунда то нисте чули, нити ћете чути. Нити ћу данас да кажем било шта за било кога од њих. То је посао за судове и тужилаштво. Кад год видим да се политичари умешају, као у случају Драгана Марковића, утроба ми се окрене наопачке – рекао је Вучић и још једном поновио да су у питању тешке оптужбе и нагласио да је по једном питању Марковић у праву – или он или неко мора да заврши у затвору.

Прочитајте још:  Шта је договорено на састанку покрета "Ми - Глас из народа Бранимир Несторовић" и председника Србије!

– Полиција је добила захтев за прикупљање, полиција ће да саслуша све – од Марковића до Тепић – рекао је Александар Вучић.

Он је поменуо да су честе оптужбе против њега јер је он председник државе и да се све то подводи под политику, али да ово више није политика.

– Ако се покаже да је истина, биће језиво. Али, ако се покаже да није истина биће још језивије. Шта ће да ради Марковић, шта ће да објашњава својој деци, својим унуцима, било коме? – рекао је Вучић.




– Ако постоје жене које ће да кажу, малолетнице, дајте то надлежним органима, немојте у то да уносите политику. Дакле, поносан сам на реакцију српске државе, на озбиљност и одговорност , али политику оставите по страни.

Он је истакао да заштићених нема, и да их неће бити и нагласио да то свакако неће бити ни Драган Марковић Палма, али се осврнуо и на то “ко ће да му врати живот ако то није истина?”.

– Ја сам био у Јагодини четири пута његов гост. Ја не могу да гарантујем да се некада нешто није догађало, не вирим у туђе постеље и не правим се паметан као сви други, али та четири пута колико сам био нико ми никада није довео никакве жене, девојке, нити је било ко сео поред мене, а камоли нешто друго радио – рекао је председник и рекао да је Марковић увек био добар домаћин, али да то не мора ништа да значи.

[table id=1 /]



Mediji

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ”: Вучић први пут прокоментарисао оптужбе против Палме!

  1. Пост је па ћу се суздржати. А тако ме је дебело повукао за језик да сам се једва суздржао да не кажем то што сам хтео…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *