Да ли је Вучић искористио Маринку да намести Палму због његовог противљења Закону о истополним заједницама?

0

Маринка Чобану Тепић лансирала је прошле недеље још једну аферу овога пута у вези Драгана Марковића Палме и његових бунга-бунга журки које је организовао у једном хотелу поред Јагодине. Маринка Чобану Тепић специјализовала је лансирање афера која некако увек покривају много горе и гадније ствари које нам сервира нарко фашистички режим Александра Вучића. Ова најновија афера у вези подвођења малолетних девојчица и није нека нова афера. Магазин Таблоид писао је о томе пре нешто више од седам година и то веома детаљно.

Тада то писање колега из Магазина Таблоид никога било из режимских или опозиционих редова није превише узбудило. Преко тога су сви прешли као да се ништа није десило. Коме је то толико и зашто сада засметао Палма па су из нафталина извукли његове бунга-бунга журке и педофилију? Одговор лежи у изјави Драгана Марковића Палме коју је он дао поводом доношења Закона о истополним заједницама. Палма се у фебруару 2021. године жестоко успротивио доношењу тог закона и најавио да посланици Јединствене Србије неће за њега гласати.

Ако знамо да је предлагач тог Закона нико други до Вучићева нарко фашистичка партија онда није потребно бити баш неко велико кефало да би се схватило да иза медијског линча и хајке која је организована на Палму не стоји нико други до Александар Вучић са његовм хијенама. Вучићу је иначе и лично веома стало да тај Закон о истополним заједницама буде донесен јер за њега многи тврде да и он воли да буде део бунга бунга журки али само оних на којима су мушкарци.

Прочитајте још:  Вучић скупља потписе за „опозицију“!




На политичкој сцени Србије тако данас имамо menage a trois у коме учествују две владајуће странке и два лидера владајућег режима и једна тзв. опозициона која аутору ових редова све више и више делује као спољни сарадник Александра Вучића и његових нарко фашиста. Ко ту кога јебе и гузи не зна нико али је очигледно да ту има и садо мазо елемената јер се у сексуалном заносу добро између себе рокају. Питање је само колико свесно и вољно рецимо Маринка Чобану Тепић и Драган Ђилас учествују у још једној Вучићевој намештаљки у којој он њих користи за обрачун са онима у његовим редовима који му се супростављају.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сви веома добро знају ко у Србији организује медијске политичке и карактерно убиствене хајке попут оне која је организована против Оливера Ивановића кога је било потребно дехуманизовати пре ликвидације која је уследила на улици Косовске Митровице. Аутору ових редова није ни на крај памети да брани лик и дело лажног патриоте Драгана Марковића Палме јер о његовом лику и делу поприлично доста зна. Занимљиво је како се нико није сетио да Маринки Чобану Тепић укаже на пословање Драгана Марковића Палме са рецимо рударским комбинатом „Колубара“ где добро упућени тврде да Палма купује тону угља по 80 динара док исти препродаје народу по 2.500 динара. Тако је кажу опет добро упућени ојадио не само лазаревачку општину већ и буџет Републике Србије за више десетина ако не и стотина милијарди динара.

Да имамо државу, службе, тужилаштво и правосуђе као што немамо Драган Марковић Палма, Александар Вучић и Драган Ђилас би одавно трунили у затвору. Пошто од државе и осталих наведених ствари немамо чак ни њихово почетно слово осуђени смо да свакодневно гледамо изливе примитивизма и тешких психопатологија које добијају огроман простор на свим медијима са националном фреквенцијом. И ту се као у народној пословици више не зна ко кога јебе. Познато је само да народ већ деценијама дебело плаћа те болеснике који су земљу, државу и политичку сцену довели на ниво оријенталне вукојебине. У наставку можете прочитати изјаву Драгана Марковића Палме које су 19. фебруара 2021, године пренеле наше колеге из Танјуга.

Прочитајте још:  Лекари се не вакцинишу јер нису довољно информисани

Председник Јединствене Србије Драган Марковић каже да посланици те странке у парламенту неће гласати за најављени закон о истополним заједницама.




– ЈС у парламенту за тако нешто неће гласати. Ми имамо аутономију, као што смо имали до сада. Мислим да ни (лидер социјалиста Ивица) Дачић неће гласати за то – рекао је Марковић на ТВ Пинк.

Навео је да породица, заједница мушкарца и жене, не сме бити нарушена, да је то став чланова Јединствене Србије, али и огромнне већине у Србији која се противи закону о истополним заједницама.

– Институција која се зове породица не сме бити нарушена. Никада нећу за то гласати. Немам ништа против тих људи, али породица је нешто што је свето и нешто што је смисао живота – каже Марковић.

Kако је навео, у 2020. у Србији се родило најмање деце у последњих 50 година, а умрло највише у последњих 30 година.

– Kада се све то сабере и одузме, то је негде 55.000 људи, то је ред величине два мања града или општине у Србији. Kако да се боримо против беле куге ако сада кажемо “два мушкарца улазе у брак“ – навео је Марковић.

[table id=1 /]



Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *