Сале Коларевић: ГЕНОЦИД НАД МАЛОМ ДЕЦОМ

1

Фармако-медицинском картелу веома је стало да нарочито бебе и мала деца буду у што већој размери набадана на иглу како би већ у најранијем узрасту добили загарантоване своје доживотне муштерије. Како ћемо видети, нарочито су се окомили на децу у Србији. Од ове године вакцинални календар је још попуњенији за најмлађу српску популацију. Уз прерано одсецање пупчане врпце при рођењу као и убризгавање витамина К одмах по рођењу, запитајмо се колико је уопште пожељно рађати бебе у породилишту и пријављивати сопствену децу у евиденцију система?!

Ево због чега се само по себи намеће ово полемичко питање. Новорођенче одмах два-три сата након рођења без знања и одобрења мајке прима вакцину против хепатитиса Б. Према званичној медицини хепатитис је ретка болест од које може да се зарази једино преко крви или ступањем у ризичне сексуалне односе. А која је онда вероватноћа да се новорођенче зарази од хепатитиса Б? Запажа се како је ова прича слична оној о вирусу ХИВ ; наиме, вирус сиде ни до данас није изолован а болест хара и коси милионе.

Даље, по отпусту из породилишта беба се набада на BSG вакцину. То је против туберкулозе. А ко још данас има туберкулозу? Након месец дана по рођењу добије још једну Хепатитис Б вакцину. Након шест месеци беба добија и трећи пут Хепатитис Б вакцину, као и Pentaxylе. И то све раде у првих 6-7 месеци старости, док још беба нема изграђен свој имунитет него је штити имунитет мајке пренесен на њу по порођају. После добија укупно три дозе DiTePer вакцине: против дифтерије (која је искорењена), великог кашља и тетануса (ретке болести које постоје само по псеудомедицини). Затим, беба мора да прими Polio вакцину и ова се укупно даје у три дозе, значи три пута а овај пелцер наводно штити од дечје парализе. Затим иде друга доза Pentaxylе вакцине. Са напуњених годину дана беба се набада на прву ММR вакцину (мале богиње, заушке, рубеоле). Чувени британски лекар специјалиста, гастроентеролог, др Е. Вејкфилд (dr Andrew Ј. Wakefield) је за ММР утврдио да изазива аутизам и нарушава цревни имунитет код деце. Због овога је дискредитован, изопштен и одузета му лекарска лиценца.




Све ово до сад је у првих годину дана живота !

Ако мало дете преживи овај вакцинални терор, чекају га укупно три дозе против инфлуенце-Б (тип грипа), као и друга ММR вакцина.
Све ово до сада није доста, већ се са навршених шест година живота прави нови вакцинални круг: поново DiTePer, трећа по реду MMR и још једна која за сад није познато од „чега штити”…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Позив за помоћ Салету Коларевићу ((Видео)

Дакле, наш најмлађи нараштај је од медицинског естаблишмента „заштићен” – од тифуса, вашака, куге, губе, богиња, колере … док их коси канцер, аутизам и нажалост све учесталија смрт, а званична псеудомедицина сву несрећу приписује генетици, хромосомској аберацији и малформацији, па и синдрому „ничим изазвано”. Такође смо од скора чули за такозвани СИДС (синдром изненадне дечје смрти).

И ово се зове наука, медицина?!
Застрашујуће !!
Међутим, пелцована деца могу бити преносиоци истих болести од којих су и пелцована!. Између осталих ово тврди и лекар-природњак др Слађана Велков. Ево шта она каже :

„ Да вакцине шире болести, није нека непоткрепљива прича. Ја нисам вакцинисана као дете а моја блиска другарица јесте. Када је примила вакцину против великог кашља, одмах после вакцине је добила велики кашаљ а одмах за њом и ја, заједно смо биле болесне. Такође сам и мале богиње добила од вакцинисаног детета. Вакцине против дечије парализе и варичеле такође могу изазвати болест код невакцинисаних уколико су у блиском контакту. За ове вакцине је утврђено, за остале се негира, мада верујем да је исти случај са свим вакцинама. У овом случају се не ради о патогенима ( вируси, бактерије / прим. аутора ) у вакцинама већ је реч о још опаснијем синтетичком материјалу који генетски модификује организам да продукује протеине који нападају организам у коме се нађу… ” – тврди докторка С. Велков .

Шта више, бројне научне студије које се вешто скривају од јавности али нису недоступне за истраживаче, показују да су баш те дечије болести, прележане а не сузбијане вакцинама, природан генератор психо-моторног развоја и имунолошког сазревања код сваког детета.

Од године 2007. у Србији је уведена обавезна горепоменута трострука вакцинација против Хипатитиса Б за бебе. Као члан Комисије за заштиту становништва од заразних болести у мандатима од 2002. и 2010. године, на увођење ове обавезе утицао је члан данашњег Кризног штаба у време „пандемије короне”. Епидемиолог светске репутације, којег неки зову и Генерал. У време епидемије САРС болести 2003. године, овај доктор је именован и за шефа тима епидемиолога. Нема сумње да је управо лично Генерал испословао да се бебе у Србији три пута боду Хепатит-вакцином. И то у узрасту док дете још нема формиран властити имуни систем, већ користи рођењем пренети мајчин имунитет.




Хоћемо ли и даље да се наивно питамо зашто се наша деца лече СМС порукама, зашто имамо оволико оболелих од аутизма и зашто смо, уопште, најболеснија нација у свету?!

Прочитајте још:  У Украјини организовано црно тржиште за набавку људских органа

Болест хепатитис Б, од којега бебе у Србији „штити” трострука вакцинација, није оно што нам представља службена (корпоративна) медицина. Из једне од бројних научно истраживачких студија Ивоне Живковић можемо се упознати са стварном природом и стварним значењем „заразне” болести зване хепатитис :

<< Хепатитис је последица интоксикације јетре. Хепато значи јетра а итис значи упала. Хепатитис је тако инфламација (запаљење јетре) које настаје када се у јетри нагомилају токсини. Тада организам сам настоји да смањи токсичност јетре, да је очисти и да се она регенерише. Тако се у медицини дуго времена представљао хепатитис. Промена исхране и боља хигијена су биле главна терапија.

Али када је приватни корпоративни бизнис открио да се на лечењу људи може остварити велика зарада почела је да се ствара другачија медицинска наука, направљена тако да свака терапија а касније и дијагностика морају што више да се ослањју на куповину медицинских апарата, фармацеутика, биохемијских агенаса и разноразног потрошног материјала (увек стерилног) и инструмената а што су све, у картеле удружени капиталисти, почели да нуде болницама. У њих су убачени и добро плаћени и другачије едуковани лекари који су тако постали њихови главни дилери. Застрашивање болестима постало је све чешће у медијима, па су милиони људи у капиталистичким друштвима постали жртве ове велике трговачке обмане на којој почива савремена конвенционална медицина. Патогени вируси су тако ушли у овај систем обмане као велика “научна” теорија која практично никада није доказана али су све болести које су до тада сматране као тровање добиле своје другачије узрочнике назване вирусима. Уствари све вирусне болести и даље имају очигледне симптоме тровања.

Тако је и хепатитис добио своје узрочнике, три вируса А, Б и Ц по којима се разликују. О томе који је узрочник хепатитиса лекаре извештава налаз лабораторије а лабораторија до налаза долази након веома прецизног тестирања узорка крви, по тесту који је направила нека од моћних биотехнолошких компанија.

“…Уколико пажљиво читате литературу, открићете да постоји јак маркер за ову болест (хепатитис), мада не постоји јак медицински доказ за присуство вируса хепатитиса Ц. У ствари не постоји вирус ни за хепатитис А, ни Б, ни Ц али наука иза удружених вируса је у најбољем случају слаба. Као научник сам зато присиљен да питам како можемо вакцинисати људе против агенса који изазива болест који није у потпуности окарактерисан…”, запитао се на једном јавном иступању  др Хауард Б. Уровиц, микробиолог и имунолог из Мичигена. >>

Прочитајте још:  Професор доктор Такахаши: Ковид -19 вакцина је биолошко оружје

Горе поменути Генерал из КШ , безочним и дрским тоном, уме данас пред камерама цинично да узвикне: „Ја седим у Кризном штабу да бих ову нацију заштитио од вируса, од заразе! Зато сам плаћен и желим само мирно да одем у пензију.”




Др Баскар Рао каже нешто у вези стварања страха :

„Створен је страх код људи да је хепатитис Б смртоносан без вакцинације. Стварност је да се у 94 посто случајева оболели спонтано опораве без икаквог медицинског третмана…” др П.В. Р. Баскар Рао из удружења “People for Economical and Effective Medicare”

Ево шта нам познати и у свету природњака признати канадски биолог предочава о познатим „заразним” болестима :

„Многи људи верују да болести попут хепатитиса А, хепатитиса Б, Аидс-а, вируса западног Нила, полиомијелитиса, птичијег грипа или шпанске грознице имају инфективног узрочника, да их подстиче неки агенс као што су вируси на пример, иако постоје бројни научни докази  да ове болести немају инфективне ко-факторе и да су готово потпуно незаразне.”
Тврди Дејвид Крау, биолог из Калгарија

За непросвећене родитеље који верују ауторитету „струке” без преиспитивања чињеница, овакав вакцинални календар није никаква препрека да свом детету још навуку и епидемијску маску на нос и уста. Тим још веће зло што је са врха најављен скори почетак пелцовања мале деце „против вируса корона”. Мада вакцинални геноцид над децом Србије постоји већ годинама и без најновијег ковид нано-пелцовања .

Овај ауторски текст није сачињен да би (додатно) застрашио родитеље у Србији. Текст је настао као опомена свима да се кренуло у финализацију србоцида. Ако деца избодена свим овим преживе и одрасту, неће моћи никада да имају своју децу а њихови родитељи нека забораве на будућу унучад. Нека забораве и на појам здравог потомства. После оволиког набијања на игле јадну децу може само да чека непрестано посећивање лекарима, разноврсни и доживотни третмани фармацеутицима и извесно тешка животна судбина. На њиховим је родитељима хоће ли да дозволе све ово.

Дошли смо до трагичног парадокса да у Србији најмлађа популација има лошији имуни систем и нарушеније опште здравље од најстарије популације. Више се не може говорити – старост и болест, само по себи .. Данас су најугроженија деца! А народ који није у стању да сачува своју децу – не заслужује да постоји.

Аутор – Сале Коларевић

Литература:

https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=271&cl=24&fbclid=IwAR3BIMRAZ_mIkbFF2laTdyeUYHuRCdbOabuiwBU5W4DzpmXiaYnkKDCJf2s

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сале Коларевић: ГЕНОЦИД НАД МАЛОМ ДЕЦОМ

  1. Вакцине су обично тровачко ђубре зато се и уваљују човечанству имају шлепери литературе о њима али то банкстерски медији не преносе. Деца су пуна отрова баш преко њих, колеги на послу умрла девојчица од канцера костију стара 1 годину, лекари који биљним чисте децу биљним мелемима кажу да су деца пуна отрова али на питање како? кажу “не знам”. Али има ко и зна. Ево једнога сведока од пре 100 година.
    https://www.youtube.com/watch?v=5_alnozGnns&ab_channel=PlaNDemiolog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *