Само лаже народ целог века, државу прелагао (видео)

0

Да нису сви пензионери исти и да умеју да здраворазумски размишљају, доказује и снимак непознате старице који се шири друштвеним мрежама, а која је прокоментарисала новчану помоћ од 60 евра, коју Александар Вучић дели грађанима пред изборе.

Вара ме да ми да по 30 евра, а он има нас да задужи до гуше. Ови млади не могу да се раздуже за живота. Само лаже народ целог века, државу прелагао – каже бака за Александра Вучића.

Да времешна старица и даље оштроумно закључује, за разлику од многих млађих и „образованијих“ суграђана, доказују и њене мудре речи. Помоћ коју је Вучић решио да подели грађанима пред изборе, није преварила старицу.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Скупо ће нас коштати 3.000 динара за вакцинацију“

Подсетимо, право на новчану помоћ државе у износу од 60 евра, односно два пута по 30 евра, имају пунолетни држављани Републике Србије, којима се уплаћује новчана помоћ за ублажавање последица пандемије болести ЦОВИД-19 изазване вирусом САРС-ЦоВ-2.

[table id=1 /]



Славија инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *