Стаматовић не заостаје за Шапићем, следећи у реду за приступ СНС-у

2

Шапић и Стаматовић

Гостујући на ХЕПИ телевизији, посланик и члан СНС-а Братислав Југовић, изјавио је да ће након Шапића напредњацима приступити и Милан Стаматовић, који је својевремено био и Шапићев коалициони партнер.

„Мислим да Шапић није једини лидер једне странке која ће колективно да приступи СНС. Радио сам анкету у Чајетини и приликом анкетирања грађана Чајетине који здушно дају подршку Милану Стаматовићу, председнику општине и Здраве Србије, огромна већина њих се изјаснила да више желе да виде Стаматовића у Председништву Српске напредне странке него да он има своју странку“, рекао је Југовић и додао:




„Kада сам дубље ушао у то анкетирање, питао сам их зашто тако мисле и рекли су ми па и Стаматовић се залаже за обнову Храма Светог Саве, и Стаматовић да је на власти он би подигао споменик Стефану Немањи и Стаматовић да је први човек у држави и он би се борио за Резолуцију о српском страдању у Јасеновцу. Ја очекујем, то је моја перцепција, није никаква информација да се разумемо, да ће Милан Стаматовић као и Шапић приступити СНС и да ће бити члан Председништва СНС“, закључио је Југовић.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Стаматовић не заостаје за Шапићем, следећи у реду за приступ СНС-у

  1. Спас за вас господо, а за нас народ као и обично, пропассс.
    Само је питање цифре за сваког човека али има и нас које неће купити никакве паре.
    Спремајте се за одговарање и суд!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *