Подсећање на пророчанства Старца Пајсија Светогораца о значењу рушења џамијa на Храмовној гори

0

Старац Пајсије

У позадини крваве битке између муслимана и Јевреја око Храмовне горе, вреди се сетити да ће на месту рушења муслиманских џамија у Јерусалиму бити обновљен Соломонов храм, где ће бити зацарен јеврејски Мошијах (месија) – за православне – антихрист.

Један од најпоштованијих грчких стараца и духовних вођа грчког народа 20. века, Преподобни Пајсије Свјаторац, указивао је да ће према пророчанствима, када на Храмовној гори у Јерусалиму буде срушена Омарова џамија и на њеном место буде обновљен Соломонов храм, тада ће у њему на трон засести Мошија (месија) – антихрист, подсећа сајт «vimaorthodoxias».

„Знак да се приближава испуњење пророчанстава биће уништење Омарове џамије у Јерусалиму. Њу ће порушити да би се обновио Саломонов храм, за који се каже да је био на њеном месту. У обновљеном храму, ционисти ће на крају прогласити Антихриста Месијом. Чуо сам да се Јевреји већ припремају за изградњу Саломоновог храма“, преноси поменуто издање речи Преподобног Пајсија.

[table id=1 /]



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Борба за веру

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *