Бранко Павловић: Опозицијо, за име Бога,одговори на ових седам питања!

0
немачку

Бранко Павловић

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелмкаст“ биo je познати београдски адвокат Бранко Павловић.

Указујући на опасну ескалацију догађаја у вези са приземљењем авиона у Белорусији и хапшењем белоруског активисте Романа Проташевића Павловић упозорава:“ Ова криза говори о спремности Русије да се супростави одмах и свести да тако агресивном западу не сме да се попушта ни на симболичком плану. Једна од таквих агресивних одлука запада је и ова последња да авиони са запада не користе ваздушни простор Белорусије.

Русија је на ту меру ЕУ одговорила (као вид својеврсне казне) да онај ко као казну не користи ваздушни простор Белорусије, не сме да користи ни ваздушни простор Руске федерације. То је драматичан проблем у авио саобраћају због величине ваздушног простора Русије. Та одлука је изузетно значајна јер показује свест врха руске федерације да су ово тренуци када се мора на сваком, па и малом питању, са разумевањем да је оно велико питање данас. Јер свако попуштање ће подјарити агресивни запад да крене у те авантуре(као у Белорусији) и свако попуштање ће сматрати као слабост.“




Бранко Павловић је поставио седам питања за српску опозицију на која би она морала да одговори уколико коначно жели да буде схваћена озбиљно. „Та самозаљубљеност наше опозиције је одлепљена од стварности. А у стварности велики број људи има озбиљне резерве према опозицији по најважнијим националним питањима.
То је следећих седам питања:“ Не дамо Косово и Метохију? Не дамо Републику Српску? У Сребреници није геноцид? Подршка СПЦ? Не у НАТО? Наставак сарадње са Русијом? Наставак сарадње са НР Кином? Ако одговорите на свих седам онда у реду. Али ако кажете нпр. нећемо да дамо Косово, али у Сребреници јесте геноцид као што тврди Мариника Тепић, онда ви, господо из опозиције, у ствари лажете! Онда ви у ствари мислите да потпуно поништите српски народ и да га разградите у његовом бићу. Па онда кад га разградите идемо на Републику Српску, па онда даље у дезинтеграције, Косово и Метохија и све остало.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Иван Милић: Кобни ударац с леђа

На следећој вези можете погледати ову веома занимљиву емисију:

[table id=1 /]



Хелмкаст

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *