Шокантна анализа крви након вакцинације

0
  • Ово је објављено на сајту друштвених медија. Очекујемо да ће бити објављено још слика микроскопа са тамним пољем на којима се виде катастрофалне промене у крви људи који су узели смртоносну инjекцију (вакцина против коронавируса, прим.прир.), што није никако „вакцина“.

Ево текста који је објављен са приложеним фотографијама.

„Имам пријатељицу која је стручњак у својој области за нутриционистички микроскоп. Много ми је помогла. Има много клијената који су примили „вакцину“ и тражили су од ње да дођу на бесплатну анализу крви. На њен ужас имала је шта да види. Горња слика је потпуно здраве крви и крвних зрнаца пре инjекције. Крвне ћелије су се драстично промениле у наредних неколико дана. Трећа слика приказује безброј страних нано честица (беле мрље) које се појављују у вашој крви убрзо након инjекције. Ваше тело се никада не може детоксирати и на крају ће нано честице ући у сваку ћелију вашег тела.“



То укратко значи да никада нећете бити исти и да ће вам здравље бити у великој мери угрожено до краја живота. Ово је, без сумње, злочин масовног геноцида над човечанством.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

 



Забележите коначну слику одмах изнад, четврта слика, показује да крвне ћелије ове особе више нису глатке и симетричне, већ су прекривене избочинама. Ово је намерни светски рат на људској крви. Као што кажу др Шери Тенпени, др Лук Монтањије и други, вакцине ће убити и никада неће престати да убијају. Сетите се пројекција „the Deagel.com“, по којем ће само 99 милиона Американаца бити живо до јануара 2025. године, а то је за само 3 и 3/4 године.

Прочитајте још:  Грчка: Казна 100 евра за невакцинисане старије од 60 година

Такође запамтите, свим главним политичарима и играчима имена као што су „замрли мозак“ Бајден, Хо Херис Емхоф и преварант Тони Фаући, дата је инjекција физиолошког раствора, а не стварна инjекција. Фаући се већ следећег дана није могао сетити у коју руку је примио инjекцију.

Извор: https://rense.com/general96/shocking-live-blood-analysis-after-vax.php

Приредио: Милан Старчевић

ПРЕУЗЕТО СА САЈТА http://borbazaveru.info/content/view/14416/1/

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *