Борба за веру: Долази глобални сајбер напад, сајбер „Локдаун“; Шваб је ово већ најавио (видео)

1
Клаус Шваб

Пратећи будно шта се дешава у свету, почетком марта објавили смо текст „Спремајмо се за оно што долази (првенствено храну и лекове)“ (овде:), имајућу у виду напад на Интернет, удар на електродистрибутивни систем у Европи и свету, укидање папирног новца и слом платног промета. У наставку доносимо најаву Клауса Шваба о долазећем глобалном сајбер -„локдауну“.

Као што је познато, један од пророка долазећег Антихриста – Бил Гејтс, унапред је најавио постојећу п(л)андемију и вакцинацију. Такође, други „пророк“ и идеолог „Великог ресета“ Клаус Шваб најавио је глобални сајбер – напад, када ће бити искључени сви електронски управљачки системи у свим сферама живота држава и градова: неће бити електричне енергије, што значи да ће пасти светски финансијски систем, транспорт и тако даље и томе слично…
А то нису фантазије и шале. То су стварни планови антихриста и његових слуга, које они припремају да изведу до последњег слова. Стога ми, који знамо ко су они и какви су, морамо да се припремимо за такве светске и глобалне преокрете. Пре свега, духовно. Јер Господ неће оставити своју верну децу без старања и заштите.

И, као што смо већ говорили, потребно је направити залихе некварљиве хране и лекова (један наш духовник је – у пар наврата – у својим проповедима помињао да су наши стари имали залихе хране за чак годину дана). Ко има новац у банци, нека размисли шта му је најбоље чинити са њим, јер када ће доћи до колапса и колико ће времена до тада протећи, није познато. Јасно је да ће оне државе које су најмање компјутеризоване мање патити, али свеједно, последице сајбер-локдануна дотаћиће се – више или мање – свих држава.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Коришћени материјали са „Ју тјуба“

1 Коментар

 1. “Где се појавило, ту се потајило,
  код нас вериге блистале и со се уцрвљала!“
  Као што не могу вериге да блистају и со да се уцрвља,
  тако и не бива “сајбер ‘Локдаун’ – сајбер напад!“
  “Много хтео, много започео,
  час умрли њега је омео!“
  “Ни сву луди у лудници,
  ни сви паметни на улици!“
  “Кера рекла, кера порекла!“
  Шваб /сада!/ опозива најављено:
  “Одустајемо од сајбер “Локдауна“ – сајбер напада!“

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.