Париз се поклонио Новаку: „Мој највећи меч у каријери овде“

0
ђоковић

Новак Ђоковић (Фото: PA/WILL OLIVER)

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, после победе над Рафаелом Надалом рекао је да тешко може да се опише речима колико је велики притисак играти са Шпанцем у Паризу.

У епском мечу српског и шпанског тенисера, Новак је успео да сломи отпор Рафе крајем трећег сета, а у четвртом је ношен сјајном енергијом само завршио посао.

Дуел је трајао четири сата и 14 минута игре, а пре него што је Ђоковић дао изјаву, човек који га је интервјуисао захвалио му се на невероватној представи.

„Новаче, хвала Рафи и теби на спектаклу!“.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потом је уследио Ђоковић.

„Задовољство је одиграти овакав меч против Рафе. Ово је сигурно највећи меч у мојој каријери у Паризу. Такође меч са најбољом атмосфером, амбијентом и енергијом“, рекао је српски тенисер.

Ђоковић је потом причао о притиску који је невероватан сваки пут када игра против Надала, поготову у Паризу где је Шпанац освојио 13. титула.

„Јако је тешко наћи рећи да се опише колико је специјално играти са Рафом овде. Тешко је објаснити и притисак са којим се сусрећете када играте против њега“, казао је Новак.
„Притисак је привилегија“, додао је први рекет света.

Ђоковића у великом финалу очекује дуел са Стефаносом Циципасом који је победио Александра Зверева.

[table id=1 /]



Sputwik

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *