Старац Филотеј Каракалски: Крајњи циљ ове вакцинације је печат Антихриста

0
(Фото Бета)

Игуман светогорског манастира Каракал Архимандрит Филотеј поделио је своја размишљања о коронавирусу:

„Ми имамо јасан унутрашњи осећај да се ова пандемија није појавила случајно, већ је створена намерно. А онда се појавила вакцина, наводно да смањи и победи пандемију.
Али имамо и јасан унутрашњи осећај да све ово неко вештачки контролише и усмерава како би остварио оно што заиста жели [а не оно што отворено говори]. Односно, они теже постизању неког циља који им је најважнији.

Видимо и начине и средства којима намећу обавезност примања ове вакцине. Они имају далекосежнији циљ, ове мрачне силе. [Ми то видимо], јер су нас Откривање Јована Богослова и Апостоли, који говоре о последњим временима и Антихристу, припремили за то.И видимо да све што се догађа има управо овај циљ, најважнији циљ за њих. Природно, не знамо тачно када ће се то догодити, али они желе да се њихов главни циљ лако оствари – наношење жига, будућег антихристовог жига, када за то дође време. И они за ово све тренутно припремају.

Ово објашњава – за све очигледан – диктаторски начин да наметну ову вакцину, каквом се манипулацијом свести баве масовни медији и Интернет. Познато је да издашно плаћају новинарима, телевизијским каналима итд.

Ми не сматрамо прихватљивим такве данашње поступке, када су демократски принципи и слобода кретања ограничени, крше се различита људска права и слично. Како сва ова ограничења одговарају духу устава и закона? Све се то ради под изговором пандемије, коју они изнова репродукују стварањем нових сојева вируса. Сада су већ почели да говоре да ће се у октобру појавити јачи вирус, како би присилили остатак људи да се вакцинишу.Међутим, сви ови догађаји нас подстичу да озбиљније замислимо над свим што се дешава. И видим да иза свих ових догађаја стоји ђаво као њихов учесник и тајни инспиратор. Како би иначе, ако не уз помоћ ђавола, сви ови центри мрачних сила постигли синхронизовани успех на глобалном нивоу, тако вешто и методично?

Ипак, наша добра нада и поуздање заснивају се на милости Божијој и на присуству добре воље и добре намере код многих хришћана и мислећих људи. И видимо да постоје људи који се опиру тим лошим стварима и осећају се као да се овде догађа нешто нечисто, лоше. И Господ ће сигурно открити многе неопходне ствари за исправно разумевање и процену догађаја који се дешавају.

Из тог разлога са болом у срцу духовно састрадавамо видећи све ово. И скрушено молимо Пресвету Богородицу, да благодаћу Божијом заштити и сачува Њен народ, народ Божији.

Архимандрит Филотеј,

Игуман атонског манастира Каракал

Извор: https://www.youtube.com/

Превод са грчког на руски и транскрипт: «Трость Скорописца»

Превод са руског на српски: „Борба за веру“

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.