ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 3000 ДИНАРА ЗА ВАКЦИНИСАНЕ: Први новац добијају пензионери, више од 1.2 милиона грађана се пријавило

3

Profimedia

ДАНАС почиње исплата једнократне помоћи од 3.000 динара за пензионере који су се до 31. маја вакцинисали макар једном дозом вакцине.

Сутра, 17. јуна почеће исплата и осталим грађанима који су се за тај подстицај пријавили преко сајта Управе за трезор или кол-центра. Очекивања су да ће у наредних неколико дана након 17. јуна бити исплаћени сви који се буду пријавили. Већина ће их новац добити закључно до петка, али није искључено и да се исплата продужи на понедељак.

У овој групи су и корисници социјалне помоћи који су за 3.000 динара такође морали да се пријаве.



До сада се за ову меру помоћи државе пријавило око 1,2 милиона грађана Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо, пензионери нису морали да се пријављују за 3.000 динара за вакцинисане, док су друге категорије становништва то могле да ураде до 15. јуна.

За остваривање права на финансијску помоћ није важно коју вакцину су грађани примили од 4 доступне у нашој земљи, а то су вакцине произвођача Синофарм, Фајзер, Астра Зенека и Спутњик В.

[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 3000 ДИНАРА ЗА ВАКЦИНИСАНЕ: Први новац добијају пензионери, више од 1.2 милиона грађана се пријавило

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *