ДАНИ МИЛОША С. МИЛОЈЕВИЋА, ЦРНА БАРА, ОД ИВАЊДАНА ДО ПЕТРОВДАНА 2021.

0

Међународна манифестација ДАНИ МИЛОША С. МИЛОЈЕВИЋА 2021. година

од Ивањдана до Петровдана

У току су припреме за одржавање традиционалне вишедневне манифестације ДАНИ МИЛОША С. МИЛОЈЕВИЋА у Црној Бари, која се у међународном формату одржава у јулским данима од Ивањдана до Петровдана. Манифесација обухвата следеће садржаје:

– Научни скуп са међународим учешћем (централни део програма),

– Ликовна колонија,

– Туристички садржаји,

– Представљања књига,

– Културно-уметнички садржаји.

Детаљан програм манифестације.Ликовна колонија 2020. год. у оквиру Међународне манифестације Дани Милоша С. Милојевића

Представљени су радови са овогодишње Ликовне колоније која се услед изазова пандемије Ковид-19 вируса одржала у дигиталном формату представљања учесника, а радови су донирани друштву као прилог. Програм Свечане академије „Милош С. Милојевић“ био је погодан да се представе овогодишњи радови колоније.

Овом приликом позивамо заинтересоване потенцијалне учеснике за Ликовну колонију „Милош С. Милојевић“ за 2021. годину да се пријаве путем линка.

Више у видео прилогу:Зборник радова са нучног скупа са међународим учешћем, Црна Бара 2020. год.

У оквиру програма Свечане академије „Милош С. Милојевић“ која се одржала у Дому културе у Црној Бари 17. октобра 2020. год. представили смо резултат овогодишњег рада, а то је Зборник радова са скупа са међународим учешћем, тема: „Допринос Милоша С. Милојевића историјској науци“. Научни скуп као централни део манифестације овим је уобличен у круну овогодишњег рада, а то је штампано дело које оставља низбрисиве трагове наше Међународне манифестације „Дани Милоша С. Милојевића“ у Црној Бари.

Због погоршавања околности услед пандемије вируса КОВИД-19, друштво активно ради на представљању Међународне манифестације ДНАНИ МИЛОША С. МИЛОЈЕИВИЋА путем достптуне савремене технологије. Тачније, путем интернета, наше фејсбук стране и јутјуб канала у прилици смо да Вам представимо учеснике Ликовне колоније која се у оквиру манифестације одржава тако што уметници своје радове прилажу удружењу. Овом приликом пред нама су академски сликар Магистар Снежана Манасић, Сузана Глигорић, ликовни уметник и Немања Николић, ликовни уметник.

Представљамо и део научног рада Горане Николић, мастер професора језика и књижевности која је свој рад о Дечанској хрисовуљи укратко представила у овој полусатној емисији.

И наредних дана и месеци представићемо и друге сегменте манифестације ДАНИ МИЛОША С. Милојевића. Будите са нама.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.